Sayfa 706/1078 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Müthiş bir çalışma. Emeğiniz için teşekkür ederim. Artık sürekli bu başlıkta takipteyim

Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    Müthiş bir çalışma. Emeğiniz için teşekkür ederim. Artık sürekli bu başlıkta takipteyim
    Çok teşekkür ederim...

Her zaman bekleriz... [emoji106]

Grafikler kısa süre içerisinde kullanılabilir hâle gelir. Bir iş için dışarı çıkmak zorunda kaldım. Dönünce versiyon güncellemesini yapıp paylaşımlara başlayacağım...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sürekli yenilik yapmak zorunda kalıyorum. Kafama yatmayan yerleri ilk fırsatta çözümünü bulunca düzeltiyorum...

Ayrıca sağ olsunlar hacker arkadaşlar rahat bırakmıyor. Kendilerince sisteme ulaşmaya çalışıyorlar. Ben de gerekli tedbirleri almak zorunda kalıyorum. Her şeyi bilemediğim için bu biraz zaman alıyor...

Bir de artık yaşlanıyorum. Kodlamalardaki mantık hatalarını ilk bakışta göremiyorum. Bazen basit bir hata için günlerim gidiyor. Şimdilik pes etmeden her zorluğu aşarak işi buraya kadar getirdim. Bundan sonrasında daha farklı düzenlemeler yapacağım. Fakat ben onlarla uğraşırken bu defa sizin grafikleri görmeniz aksamayacak inşaAllah...

Olabildiğince şifreleme ilmini kullanmaya çalıştım. Bu vesile ile yıllardır aklımda olan kendi şifreleme sistemimi geliştirdim. Şu anda hazır böyle bir şifreleme yok. Çok daha mükemmel yöntemler var ama onlar da işimi görecek şekilde değildi..

Çok mükemmel olmasa da yine de kendi çapında mükemmel sayılır. Kırmak için biraz uğraşmak gerekir...

Burası için çok lâzım olmadığı için şimdlik şifreleme işini çok geliştirmeye gerek yok.

İlk işim verileri güncelleme işini şu anda elle yaptığım için, otomatik hâle getirmek olacaktır inşaAllah...

Bu şekilde ben unutsam da otomatik her an canlı grafikler hazır olacak...

İnşaAllah yeni yıla yeniliklerle girmiş oluruz...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    "Grafiklerime resim demeyin. Bunlar bildiğiniz donuk, soluk resimler değil. Sürekli
    hareket halinde olan kanlı, canlı grafikler" sözünü işiterek ağzımızın payını aldık.

Bereket satır arasında "Grafikler verilerimi güncel tuttuğum sürece canlı" itirafını
    yakaladık da "O zaman grafiklerden önce kendinize iyi bakın" deme fırsatını
    yakaladık.

Kolay gelsin üstadım.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

5. İyi hafta sonlar'ı tüm dostlar'a size'de kolaylık'lar dilerim üstad.

Üstad 'ın talebi ile son model tekniklerle sunuma hazırlanmış ilk grafiğimiz...

XU100 Canlı Grafikleri...

XU100 Günlük Haftalık Aylık
    WM_System
    CandleStick
    WM_All
    GANN_HiLo
    GANN_Swing

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    İyi hafta sonlar'ı tüm dostlar'a size'de kolaylık'lar dilerim üstad.
    Teşekkür ederim...

Sizlere de kolay gelsin...

Sayfaya katkınızdan dolayı özellikle teşekkür ederim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945

Sayfa 706/1078 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız