Sayfa 72/637 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Petkmin tarihinin ise azerilere gectikten itibaren alinmasini oneririm.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Güncel portföyümü de paylaşayım,

%29 Soda, %28 Arçelik, %16 Tüpraş, %13 Petkim, %9 Ford Oto, %5 Kordsa, Kordsa'yı yeni toplamaya başladım almaya devam edeceğim. Birazcıkta Ford ilave edeceğim. Aselsan almak için bekledim durdum, ben bekledikçe o yükseldi, aylık küçük küçük alıma başlayacağım onda da. Bunların haricinde yeni şirket arayışım (özellikle farklı sermaye gruplarında) devam ediyor.

Birde trade amaçlı elimde maalt var ama onu satılık olduğu için yukarıda ki portföye dahil etmedim.

Bu arada %100 hisse senedindeyim ama kesinlikle kimseye önermem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tabii ki sadece gecmis gelecek konusunda bir garanti degil.
    Ama gecmisteki istikrar gelecek icin de bir ipucu veriyor.
    Bunun disinda yatirim planlarina bakarim.
    Bu yatirimlarin gelecekte ne kadar favok buyumesi yaratacagini tahmin etmeye calisirim.
    Tuprs'da rup yatirimi surerken yonetim bunun 550Mio dolar ilave favok yaratacagini defalarca bildirdi.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Güncel portföyümü de paylaşayım,

%29 Soda, %28 Arçelik, %16 Tüpraş, %13 Petkim, %9 Ford Oto, %5 Kordsa, Kordsa'yı yeni toplamaya başladım almaya devam edeceğim. Birazcıkta Ford ilave edeceğim. Aselsan almak için bekledim durdum, ben bekledikçe o yükseldi, aylık küçük küçük alıma başlayacağım onda da. Bunların haricinde yeni şirket arayışım (özellikle farklı sermaye gruplarında) devam ediyor.

Birde trade amaçlı elimde maalt var ama onu satılık olduğu için yukarıda ki portföye dahil etmedim.

Bu arada %100 hisse senedindeyim ama kesinlikle kimseye önermem.
    Deli portfoy olmus.
    Bununla sirtin yere gelmez senin evelallah
    Syg,

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Deli portfoy olmus.
    Bununla sirtin yere gelmez senin evelallah
    Syg,
    İnşallah Dudu Abi. Fedakarlık yaparak tasarruf eden ve bunu yatırıma çeviren herkese Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.

6. Imkb de bahsedilen sadece on ila yirmi hisse biz bunlara saadet zinciri hisse diyelim ve bunların dışı yok😣 o zaman bu hisseleri alanlar bu hisseleri önerecek ve bu şekilde gidecek. Bazı kağıtlar arz fiyatlarından bile çok düşük. Diğer hisseler cop durumunda mi ? Bu senaryoya göre saadet zincirinin dışına cikilmayacak

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060

örneğin;
    ekstrelerden baktım,nisan 2016 da aldığım aselsanlarımın şuanki değer artışı (temettü hariç,bedelsiz dahil) %170
    aselsan bence sıradışıdır. uzun vadede değeri katlayarak artırmaktadır. şuanki seviye 200 günlük hareketli ortalamaların çok çok üzerindedir.
    portföyde hisse yoğunluğunu denge sağlamak açısından şu şekilde de seçim yapılabilir
    temettüsü bol %50 (işyat,çimsa,adana,tpras ,froto vs) + temettüsü az büyümeye endeksli %50 (asels,arclk, bim ,soda ,enka vs.)
    syg
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8. Vergi olaylarına bulaşmayacak boyutta yabancı hisse senedi alımını herkese öneririm. Döviz bazlı varlık ve gelirde önemli. Geçmişte yurtdışı piyasalarda işlem yaptım, vergi sebebi ile ayrıldım ama gelecekte kısmen yine girmeyi düşünüyorum.

Sayfa 72/637 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •