Sayfa 744/1032 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. iran yaptırımları pazar gününe denk geliyor pazartesiye 2 işlem günü var. 5 kasım a kadar artık bir haber gelmeli. mhp dün grup toplantısı yapmadığı dikkatlerimizden kaçmadı inşaat işine yatırım yapan vatandaşın gündemi böyle.

3. BBC TURKCE HABERINE GORE;

Stagflasyon, durgunluk anlamına gelen 'stagnation' sözcüğü ile enflasyon sözcüğünün bir araya getirilmesiyle türetilmiş bir bileşik sözcük.

Enflasyon içinde durgunluk anlamına gelmek üzere ekonomide enflasyon olgusuyla birlikte ortaya çıkan sıfır dolaylarındaki büyüme halinin tanımlanmasında kullanılıyor.

Stagflasyon, ekonomik dengesizlik hallerinin en zor giderilebilenlerinden birisi olarak kabul ediliyor.

Bir yandan enflasyonu düşürmek, bir yandan büyümeye geçmek, bir yandan da bunlara eşlik edecek olan işsizlik artışını engelleyip istihdamı artırabilmek birbiriyle çelişen hedefler olarak ortaya çıkıyor.

bu arada cari acik gecen yila oranla eylul ayinda %77 azalarak 1.87milyar$ a gerilemiş...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. Bir kaç gündür yazmıyorum, artık sitemkar yazı yazmama kararı aldım. Tercihlerimizin neticelerine katlanmak zorundayız. Ticarette kar zarar ortaktır mantığı ile. Beklentim dahilinde tamamen kasım 2. Yarısına odaklandım. Bir yükseliş başlayacaksa sert olacaktır. Ofac kararı artık yakındır.

5. Bir üstüne toprak atılmadığı kaldı. Ölmüş bu kağıt

6. Garan ile ele verdiler az sonra uçurumdan atlayacaklar abi kardeş

Igrenc bir kagit bu. O kadar.
    Hayatim boyunca hicbir hissem icin de "igrenc" kelimesini kullanmamistim. Bu da not olsun.

8. Yıldırma çalışmaları devam ediyor. Sakin sakin izliyorum.

Sayfa 744/1032 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •