Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 751/1014 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

mesela kadıköyde bir problemli yapı hikayesi. belediyenin itirazına rağmen yeşil alana ucubeler dikiliyor.. sorumlu kim basından rahatça araştırabilirsiniz...

http://www.kadikoy.bel.tr/Haberler/t...a-da-goz-dikti

NE OLMUŞTU?

Göztepe de bulunan 44.783 metrekarelik alan Maliye Hazinesince özelleştirilerek kat karşılığı inşaat yapmak üzere ihale edildi. Ve ihale taş yapı tarafından yüzde 40 firmaya yüzde 60 lık bölümü Maliyeye olmak üzere Taş Yapıya verildi. 23 Ağustos 2004 te Göztepe de bulunan Hazine ye ait Meteoroloji Bölge Müdürlüğü arazisi kat karşılığı ihale edildi ve yüzde 40 firmaya yüzde 60 lık bölümü Maliyeye olmak üzere Taş Yapı tarafından alındı.

Kadıköy Belediyesi kamuya ait yeşil alanın imara açılmasına itiraz etti. Ve imar planlarının iptali için dava açtı. Mahkeme 11 Ocak 2008 tarihinde yürütmenin durdurulması kararı verdi. Mahkemenin kararından sonra inşaat alanına giden Kadıköy Belediyesi ekipleri, tebligatı yaparak, hafriyat çalışmasının durdurulması yönünde tutanak tutup, inşaatı mühürledi. Taş Yapı, mahkemenin durdurma kararına, Kadıköy Belediyesi nin mührüne rağmen aynı plana bodrum katları da ilave edip planı değiştirdi. Değiştirilen planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine getirdi. İBB Hukuk Müşavirliği "Konut bölümü, konut için verilen alan (19 bin 338 metrekare) üzerinden hesaplanacak" şeklinde rapor yazmasına karşın proje, İBB Meclisi nden üstelik inşaat alanları da artırılarak oy çokluğu ile geçti ve askıya çıktı.
    Son düzenleme : discretus; 20-12-2017 saat: 22:51.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

evet mesela bu kadıköydeki örnek tipik bir örnek.

rantın paylaşılmasına karar verilmiş bir kere..

belediye izin vermezse bile gayet rutin biçimde ibb meclisinden ya da ankaradan onay alınıyor.

sayısız proje bu şekilde işliyor.

bu herkes tarafından artık bilinen bir şey..

kalkıp manasız laflar etmek gerçeği değiştirmiyor.

bu adamlar gerekirse mevzuatı bile değiştirerek istediklerini yapıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ne alakası var..Saray için birileri versinler 100 bin usd vereyim mi demiş..? Orası milletin malı.Satılıkta değil..Makamlar geçicidir.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi konuda yanlışınız var...
    Biraz hafızanızı zorlarsanız fark edersiniz...
    Malum saray yapılırken açıklamalarda hep burasının başbakanlık için yapıldığı, bir kaç binadaki başbakanlığın tek binada toplanması amaçlandığı anlatılıyordu...
    Sonra malum kişi başbakanlıktan ayrılıp cb olunca bu sefer cb lik için yapıldığı anlatıldı. Cb ye tahsis edildi vs...
    Peki o kişi yarın emekli olmaya karar verdiğinde " biz burayı aslında emekli cb'ler için yapmıştık" denmeyeceği ne malum?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    evet mesela bu kadıköydeki örnek tipik bir örnek.

rantın paylaşılmasına karar verilmiş bir kere..

belediye izin vermezse bile gayet rutin biçimde ibb meclisinden ya da ankaradan onay alınıyor.

sayısız proje bu şekilde işliyor.

bu herkes tarafından artık bilinen bir şey..

kalkıp manasız laflar etmek gerçeği değiştirmiyor.

bu adamlar gerekirse mevzuatı bile değiştirerek istediklerini yapıyor..
    Çok fazla inancım olmasada umarım ülkenin geleceğini çalan ve içine eden bu insanların yaptıkları kendilerinden çıkmazsa bile en yakınlarına aynen geçmişte Türkiyeye kendi rüşvetleri için beyaz akım kazığını sokan patlak dudak başbakanın oğlunun başına geldiği gibi ilahi adalet tarafından gerekli ceza verilir. Aslında her cezayı ilahi adalet bilinmezliğine bırakmakta doğru değil ama şimdilik elden başka bir şey gelmiyor .

5. MHP'li Seyfettin Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın abisi Mahmut Tuna’ya ait olan Dikmen’deki bir arazide 15 bin 750 metrekare olan inşaat alanının 23 bin 625 metrekareye çıkarıldığı iddiasında bulundu.

http://www.borsagundem.com/haber/mhp...-iddia/1261315

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Geçtiğimiz at İstanbul'daki 6 metro ihalesi iptal edildi. Son aldığım bilgilere göre de mevcut inşaatlar da duracakmış. Neden? Çünkü para bitti.

Öbür yandan da birisi Suriyelilere 30 milyar dollar harcadık diye övünüyor. O 30 milyar dolardan bir vatandaş olarak benim payıma düşen kısım Suriyelilere zehir zıkkım olsun.

Neymiş Araplar Müslüman din kardeşimizmiş. Ben öyle kardeş istemiyorum. Ben müslümanım ama asla bir Arap'ı kardeş olarak görmem. Tarihte bizi sırtımızdan bıçaklamış bir millettir Araplar...

7. Önceki yazılarda bir forum sakini
    2014 de 165 kira çarpanıyla 400 k ya ev almış
    2018 de 300 kira çarpanıyla 750 k ediyor diyor.
    2014 deki kira 2400
    2018 deki kira 2500 eder
    Oturduğu aitede hiç kiralar artmamış ve full dolulukla oturum başlamış sanırım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz at İstanbul'daki 6 metro ihalesi iptal edildi. Son aldığım bilgilere göre de mevcut inşaatlar da duracakmış. Neden? Çünkü para bitti.

Öbür yandan da birisi Suriyelilere 30 milyar dollar harcadık diye övünüyor. O 30 milyar dolardan bir vatandaş olarak benim payıma düşen kısım Suriyelilere zehir zıkkım olsun.

Neymiş Araplar Müslüman din kardeşimizmiş. Ben öyle kardeş istemiyorum. Ben müslümanım ama asla bir Arap'ı kardeş olarak görmem. Tarihte bizi sırtımızdan bıçaklamış bir millettir Araplar...

Ihalelerin iptal eğildiği bilgisi nerden hocam?

Diğer taraftan Suriyeliler konusunda benim düşüncem şu: bu insanlar ( insan diyorum çünkü diğer sıfatları beni ilgilendirmez) bi sebeple mağdur olmuş. Onlara yardımcı olmak insanlık vazifemdir... Ama "iki haftaya Şam'da namaz kılacağız" diyerek o insanları mağdur edenlerden gerek o insanların mağdur olmasına sebep olduğu gerekse bu nedenle bu ülkedeki tüyü bitmemiş yetimin hakkını o yetimlerin elinden aldığı için hesap sormamiz gerek...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 751/1014 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •