Sayfa 762/882 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu kârın 11.5 milyon TL si ertelenmiş vergiden geliyor, faaliyetlerle alakası yok...Sonra 6 aylıkta ne olmuş böyle demesin kimse...Net kâr yerine ciro ve esas faaliyet kârlılığına odaklanmak lazım.
    Enflasyon muhasebesinden giden kısım var..bu durumu nötrler..!

2. Kesinlikle sn.hissedarx ciro artışını önemsiyorum..

3. Bu enflasyon muhasebesi denen garabet yüzünden kim ne aldığını sattığını bilemez vaziyette...Şu ana kadar gördüğüm, tamamen yandaş şirketlere yaradığı...Adamların vergi alacağı çıktı birdenbire, sanki 1 kuruş vergi vermişler gibi...Yetim hakkı yiyen hırsızlar doymuyor bir türlü...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesi denen garabet yüzünden kim ne aldığını sattığını bilemez vaziyette...Şu ana kadar gördüğüm, tamamen yandaş şirketlere yaradığı...Adamların vergi alacağı çıktı birdenbire, sanki 1 kuruş vergi vermişler gibi...Yetim hakkı yiyen hırsızlar doymuyor bir türlü...
    Dinleri imanları para olduğu için maalesef böyle..
    Enf.muhasebesine rağmen bağışıklığını artıran testten geçen şirketlerde bozulma olmuyorsa yatırımcı için fırsattır..

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesi denen garabet yüzünden kim ne aldığını sattığını bilemez vaziyette...Şu ana kadar gördüğüm, tamamen yandaş şirketlere yaradığı...Adamların vergi alacağı çıktı birdenbire, sanki 1 kuruş vergi vermişler gibi...Yetim hakkı yiyen hırsızlar doymuyor bir türlü...
    bizim gibi,uzmanların çoğu da bu enflasyon muhasebesini çözemedi...nakit varlıkları güçlü şirketlerin cezalandırıldığı ,borçlu şirketlerin ise ödüllendirildiği bir sistem...varlıkların enflasyon kadar gelir getiremiyorsa zarar, borçların enflasyonun altındaki giderleri de kar olarak yazıyorlar....

ne yazık ki bu uygulama ile kimse önünü göremiyor...bir kaç çeyrekten sonra bilançolar netleşmeye başlar..ardından da artık çıkan sonuca göre yatırımcılar pozisyonlarını gözden geçirir...şu ana kadar bu sisteme rağmen berkosan ciro ve karlarını artırabiliyor..buna doğrusu seviniyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Tahtacı ne isterse o olur, şirket ile alakalı bunca saydığınız olumlu şey varken dışarıdan 1 lot giriş olmuyor.

İsterse 85 fabrika açsın tahtacı istemezse 10 yıl 30tllerde gezdirir. Aylardır ve bugünde göründüğü gibi eksi olmayan hisse yokken bizimki gene masallah eksilerde

7. enflasyon muhasebesi ile ilgili gerçek analistler yorumunu yapıyor kendinizi onlarla kıyaslamanız bile gülünç

önümüzde ki dönemde nakit'i olan şirketler öne çıkacak diyorlar daha ne desinler siz sanfm safkar ile kıyaslamaya devam edin berkosan yerinde sayarken onlar gitmeyee devam edecektir ayrıca temel veriyle fiyatlamayı çözememeniz tamamen teknik bilginizin sıfır oluşu ile alakalıdır net ...

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    enflasyon muhasebesi ile ilgili gerçek analistler yorumunu yapıyor kendinizi onlarla kıyaslamanız bile gülünç

önümüzde ki dönemde nakit'i olan şirketler öne çıkacak diyorlar daha ne desinler siz sanfm safkar ile kıyaslamaya devam edin berkosan yerinde sayarken onlar gitmeyee devam edecektir ayrıca temel veriyle fiyatlamayı çözememeniz tamamen teknik bilginizin sıfır oluşu ile alakalıdır net ...
    ben kendimi onlar ile kıyaslamıyorum...sadece bu güne kadar temel analizle ilgilendiğim için benim de kafam karıştı demek istedim...kaldı ki ben bu güne kadar bir çok değerli yatırımcıyı dinledim onların da kafasının karışık olduğunu ve önlerini göremediklerini gördüm...

berkosan duruyor ama sanfm ve safkar gidiyor..yapacak bir şey yok...devran elbet bir gün dönecektir....bu durumun teknik ile ne kadar alakası var bilmiyorum...varsa bunu bize gösterirsen seviniriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 762/882 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •