Sayfa 806/882 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Tahtacı robotunun baskılamak için sattığını da anlayabiliyorum. Manuel küçük yatırımcının sattığını da anlayabiliyorum.
    Neyse bakalım kimseyi etkilemek de istemiyorum yazarak.
    Kendi ne yapacağımı bundan sonra da ben biliyorum.
    Herkese bol kazançlar dilerim.

2. sana kaptıran senin gibi ky dostum böyle kulaktan dolma bilgilerle yazmayın düşünmeyin takas akd diye birşey olmasa inanarız

Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bana kaptırdılar , oradan biliyorum. Kendimin ne yapacağını da ben biliyorum yine.

3. bol kazançlar göresin teknik takas takip et 30-32 bandından yataya bağlarsa iyi olur dik çıkış dik düşüşe gebe bi konsolide şart sonra gerisi hacim ile teknik olarak 31,70 önce geçilir gerisi gelir

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    sana kaptıran senin gibi ky dostum böyle kulaktan dolma bilgilerle yazmayın düşünmeyin takas akd diye birşey olmasa inanarız
    Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim, istemiyorum da zaten. Sen bence son 1,5 ay akd ve takas dağılımını ayrı ayrı incele, bi sonuca varırsın belki.

5. birader ben dün başlamadım kağıt alıp satmaya merak etme takasta akd de 4-5 aydır yakın takip ettiğim için göreceğimi gördüm tahtacı sana değil kralına mal kaptırmadı satan senin benim gibi ky çok biliyor gibi de rol kesme eski paylaşımlara bak ben kimim görürsün

6.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim, istemiyorum da zaten. Sen bence son 1,5 ay akd ve takas dağılımını ayrı ayrı incele, bi sonuca varırsın belki.
    Tekrar hoşgeldin dostum..
    Doğru tahtada pozisyon açtın..

7. 4 ay önce ki takas iş ve garantiye iyi bak

bu da güncel takas iş ve garanti dışında ziraat-vakıf-yapıkredi aylardır lotları aynı yani tahtacı lot falan kaybetmedi bilip bilmeden yazıyorsunuz

8. Artık buraları destek belledi gibi arkadaşlar. Düzeltmesini fazlasıyla acı çektirerek yaptı. Hiçbir enstrüman sonsuz düşmez. İyi günler göreceğiz insallah.

Sayfa 806/882 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •