Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Erdoğan:
- El ele vererek İstanbul’u son 5 yıllık fetret devrinden mutlaka çıkartacağız
- İstanbul’un bir 5 yıl daha kaybetmeye artık tahammülünün kalmadığını çok net görebiliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akp adayları :
ARTVİN Belediye Başkan Adayı: MEHMET KOCATEPE
AYDIN Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: MUSTAFA SAVAŞ (Aynı zamanda Aydın AK Parti milletvekili)
BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel YILMAZ (Mevcut Belediye Başkanı)
BİNGÖL Belediye Başkan Adayı: ERDAL ARIKAN (Mevcut Belediye Başkanı)
BİTLİS Belediye Başkan Adayı: NESRULLAH TANĞLAY (Mevcut Belediye Başkanı)
BURSA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: ALİNUR AKTAŞ (Mevcut Belediye Başkanı)
ÇANAKKALE Belediye Başkan Adayı: JÜLİDE İSKENDEROĞLU (AK Parti eski milletvekili)
ÇANKIRI Belediye Başkan Adayı: HÜSEYİN FİLİZ (AK Parti eski milletvekili)
DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: OSMAN ZOLAN (Mevcut belediye başkanı)
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: MURAT KURUM
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
günaydın iyi haftalar.
Yer İmleri