Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Banka MT sine 10.30 olarak bildirilmesi gerektiğini bizzat bana MT söyledi. İş bankası.
    Bu iş neden online olmuyor , acarkrn sorun yok , vade sonunda şubeye ulaşamadık yada gidemedik , çok riskli

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Qnb bana gore calisilacak en son banka
    bugun ddkkm yaptigim para 2021 yilindan beri Qnb de bosta duran hatta uzun zamandir giris yapmadigim icin internet subesi bile kapanmis
    extre almaya gitmistim subede extreye imza atacak kisi yok diye veremediler bende madem extre veremiyorsunuz o zaman yarina nakit ayarlayin cekeyim dedim ve bugun gittim cektim
    QNB de su var bunu biliyorum DDKKM yapman icin paranin 31 mart oncesinde hesabinda olmasi gerekiyor
    Mt dun oyle soylemisti qnb de kalan 50.000 + 25.000 seklinde 2 hesap idi
    50binde ddkkm yapalim isterseniz ama 25bin e olmaz cunku alt limti 50.000 diye soyledi
    Qnb de bu limti var ama diger bankalarda yok
    ben alt limit yok diyorum . Egeduk ekran goruntusu atiyor daha nasil teyit istiyorsun
    Hocam anlatamadım galiba iş bankası dolar için alt limitin 770.000 tl olduğunu ve bunu Merkez Bankasının'sının belirlediğini belirtiyor. " Dell " nikli arkadaşımız da benim söylediğim tutarı teyit etti. Sizin çalıştığınız bankalara bu durumu sorun teyit edelim.Demek istediğim buydu. Bildiğim kadarı ile DDKM ye tüm bankalar %40 veriyor size %35 + 3 vermiş. Ayrıca bazı bankalar farklı farklı tutarlara DDKM yapmışlar. Bu durumda acaba bankalar kendi bildiklerine göre mi hareket ediyor sorusunu akla geliyor? Olay bu.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

100 EUR karşılığı DDKKM açtım bugün.
    Daha neyi teyit edeceğim.
    bu nasıl açılıyor, riski var mı, %40 kısmı ne ??
    kkm yi duydum ama bu ddkkm hala ne anlamadım

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bu iş neden online olmuyor , acarkrn sorun yok , vade sonunda şubeye ulaşamadık yada gidemedik , çok riskli
    Dell vade bitiminden bir gün önce en geç 10.30'a kadar MT'sini arayıp dolara mı döneceksin ya da DDKM'ye devam mı edeceksin bu bilgiyi vermek gerektiğini MT söyledi. Bu çok önemli. Bana internet bankacılığı üzerinden hesap açabilirsin dedi. üstelik orada yüzde yarım daha fazla oran verildiğini söyledi. Öyle de görünüyor. MT 'si ile irtibata geçmekte fayda var.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    EGEDUK dökümanı göndermiş ama hangi banka olduğu belli değil.

6. alt limit olmadan yapilmis ise daha neden sorulsun
    Bankalar kendi kafalarina gore alt limit belirlemisler
    Qnb alt limit 50.000$ diyor isbank ise 770.000 tl
    kuveyt alt limit yok diyor egeduk 100$ ile ddkkm yapmis

diger bankalar %40 veriyor
    kuveyt %35 +3 veriyor
    doviz %40 arttigi zaman sadece ana parani aliyorsun faiz alamiyorsun
    ama kuveytin %3 u garanti o yuzden aradki 2 puan cokda onemli degil
    onceki mesajda da yazdim dolar %35 artarsa %3 garanti oda fon getirisine yakin olur[fon %4-4.5] ama doviz cok artmaz ise o zaman getirisi fondan daha fazla olur

Genel secimler oncesi prim olayi cokdu ve bunu bankalarin kendisi veriyor diye biliyordum denizbank %14 prim verirken Odea %40 prim veriyordu
    suan kuveytin verdigi %3 primi kuveyt vermiyor Merkez bankasi vade sonundaki kur uzerinden tl olarak odeme yapiyor yani MB oduyor primi

Hocam anlatamadım galiba iş bankası dolar için alt limitin 770.000 tl olduğunu ve bunu MB'sının belirlediğini belirliyor. " Dell " nikli arkadaşımız da benim söylediğim tutarı teyit etti. Sizin çalıştığınız bankalara bu durumu sorun teyit edelim.Demek istediğim buydu. Bildiğim kadarı ile DDKM ye tüm bankalar %40 veriyor size %35 + 3 vermiş. Ayrıca bazı bankalar farklı farklı tutarlara DDKM yapmışlar. Bu durumda acaba bankalar kendi bildiklerine göre mi hareket ediyor sorusunu akla geliyor? Olay bu.

KKM :TL meduatiniz ile yapiyorsunuz vade sonunda paraniz ve getiriniz tl olarak hesabiniza donuyor

DDKKM :Doviz mevduatiniz ile yapiyorsunuz vade sonunda getiriniz tl olarak ama ana paraniz ise istege gore ister tl ister $ olarak hesabiniza yatiyor

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku

buyuk ihtimalle Akbank
    zayif ihtimal ziraat
    EGEDUK dökümanı göndermiş ama hangi banka olduğu belli değil.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Egeduk un gönderdiği ziraat bankası

Evet. Ziraat.

Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •