Dudu ağabey selam , Aksu mah.’de mi yeriniz ? Bizim de var sağolsun belediye 18 uygulaması adı altında yol geçirip metrekareleri de düşürdü , müteahhite mecbur bıraktı . Bu işe girebilecek sadece TOKİ var onlarda muhtemelen uyduruk yapar geçerler .
Ne kadar Çankırılı varmış forumda gerçi Dudu abi 100 dolar bozdurup faturaları yatırıyorum dediğinde kesin Çankırılıdır demiştim
Ne kadar Çankırılı varmış forumda gerçi Dudu abi 100 dolar bozdurup faturaları yatırıyorum dediğinde kesin Çankırılıdır demiştim
Ben Cankirili degilim. Hayatimda da gitmedim oralara.
Hanimin dedesinden kaldi arsalar.
Iki kere evlenmis.
Ikisinden de cocuklari var.
Isler karisik yani
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu ağabey selam , Aksu mah.’de mi yeriniz ? Bizim de var sağolsun belediye 18 uygulaması adı altında yol geçirip metrekareleri de düşürdü , müteahhite mecbur bıraktı . Bu işe girebilecek sadece TOKİ var onlarda muhtemelen uyduruk yapar geçerler .
Aksu mah evet.
Toki yapmis zaten yaninda hemen.
Toki duzgun para edecek daireler yapmaz herhalde.
Bi ara 50 daire teklif ediyorlardi bizim tum hissedarlarin payina simdi soran eden yok.
Syg,
Bu memleketin en buyuk derdi bireyleri arasindaki kiskanclik hasedlik.
Kimse kimsenin iyiligini istemez.
Bu nedenle herkes nazara inanir.
Neyi var neyi yok soylemez hakli olarak.
Herkes kirli cikidir lafi da bu sekilde cikmistir.
Syg,
Yer İmleri