Abka altıns1 de fırsat vardı ama gümüşteki oynaklık daha fazla. Cuma kapanışla bugün arasında %6 fark vardı. Altın daha stabil.
Abka altıns1 de fırsat vardı ama gümüşteki oynaklık daha fazla. Cuma kapanışla bugün arasında %6 fark vardı. Altın daha stabil.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Deniz hocanın paylaştığı vergi satış getirmez mi. Robotların al sat Kazancı vergiye takılıyor. Bu vergi robotların kısıtlar mi.
Puahahahhahsh
Az önce Matriks film serisinin ilkini izledim 1999 yapımı![]()
Borsada yapay zekalı robotlar ile savaş içindeyiz
ben neo
Beyaz tavşanı takip edip kırmızı hapı yutmuş biri gibi gerçeği görüyorum artık sindoma abi aslında kaşık olmadığını farkettim
Endekis te 10bin kırıldığı gün abka abi nickini kurtardı ama kahinin söylediği durum gerçekleşmedi, sistem herkesi tuzağa çekti, sadece o gün sen ben ve bir avuc kişi tırları yükledi.
Bu yolculuk çok az bir kişi ile devam edecek, malesef durum çok vahim ötesi, belki gün gelicek tek lot ile tavan olan senetler görücez, hacim tırt diye kimse kazanamayacak ve o gün,
Beyaz adam bizim topraklarımıza geldiğinde onun ellerinde İncil, bizim elimizde topraklarımız ve inciler vardı.
Diyecekler![]()
Hamdım Piştim Yandım
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün 2017-2018 dolar bazlı 2 li tepe direncinin üzerinde kapanış yaptık..O açıdan TÜM SHORT pozisyonlarımı stoplayıp kapattım..
Bazıları 2 gün bekliyor.Ama benim için bir günlük kapanış yeterli.
Dur bakalım ne olacak...Şimdilik senaryom(trade amaçlı) yok.
Yer İmleri