Sayfa 82/748 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 649 - 656 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by hsmc Yazıyı Oku
    Bu şirket hisse senedinde teknik temel hiç birşey Ahmet ESKİYAPAN ın toplama işlemi bitmeden biyere gitmesine izin vermezler Onlar bu şirketin ne kadar değerli ne kadar ucuz olduğunu herkesten daha iyi biliyorlar onun için acele etmiyorlar sanırım 2018 kadar çok önemli bir fiyat hareketi olmaz
    Nuhun değerli ve ucuz olduğunu bilmeyen yok yalnız borsada en önemli şey zamanlama..krtek sermayesine göre tekstilin en karlı firması, değeri 17 milyona düştü(şaka gibi) 1 haftada 40 milyona çıktı ama yıllarca bekleyenler var,,nuhta yıllarca bekletti belki dahada bekletecek sonra 1 ay içinde hareketini yapacak,,işte o 1 ayda hissedemisin değilmisin bütün mesele bu...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

2. çok pirim yaptı biraz versinler...

3. ölçüyü kaçırma nuh..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    yalnız rsi çok şişmiş laguna..
    RSI 11,34 de 90 a gelmiş ve zirve yapmıştı ama satarım arkasından bakarım düşüncesiyle vermedim. speklerin tam mal kapma yeridir teknik seviyeler. lakin olmadı

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Emektar'ın, Laguna'nın, Katırcı'nın lotları duruyor..burdan keyifli izlemesi..oynasın dursun..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    1 sene daha burdayım Dostum. zaten eylüle kadar hareket beklemiyordum. en azından 10,50 üstünde satışları karşılamaları bile ileri için umut olur.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. pembe ya da mora gelebilir geri ytd...

6. 1.hedefimdi gerçekleşti ytd...

7. mor kırılmadıkça tutmaya devam kırmızı üstü iyidir zaman lazım gibi ytd.... dostlar grşrz

8. Siğil, senet berbat etti beni iyi zararla ciktim, yanarım diğer taraftan senetlerim iyi yükseldi lanet bir, senet potansiyel var, dedik yanildik lafına, kardesim de simdi diyor, bir ay bekletir diye basta desen hiç bulaşmazdık

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 82/748 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •