Sayfa 825/906 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon
Arama sonucu : 7246 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Teknik olarak iyi görününce biraz aldım.
    Sıkışma alanı üstünde kaldıkça hedefleri deneyebilir.
    Yazıp çizdiklerim
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez
    1. hedefe ulaştı. Yeşil trend direncini bir kere denedi. 2. sinde geçerse DD hedef olur.
    Yine belirteyim kısa ov hedefli trade yapıyorum. Uzun vade biriktirme gibi hedefim yok.
    Evrende hiçbir şey süresiz olamaz. Zaman var. Herşeyin bir çağı var.
    Sasa nın çağı başladı bitti. tekrar dirilir mi bilmem.
    Yazıp çizdiklerim
    faldan öteye gidemez
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

2.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    1. hedefe ulaştı. Yeşil trend direncini bir kere denedi. 2. sinde geçerse DD hedef olur.
    Yine belirteyim kısa ov hedefli trade yapıyorum. Uzun vade biriktirme gibi hedefim yok.
    Evrende hiçbir şey süresiz olamaz. Zaman var. Herşeyin bir çağı var.
    Sasa nın çağı başladı bitti. tekrar dirilir mi bilmem.
    Yazıp çizdiklerim
    faldan öteye gidemez
    Yeşil trend direncinden bir düzeltme geldi. Sasa sı olanın tasası olmaz derin düzeltmesinin tamamlanmış olma ihtimali olgunlaşıyor. uzatan bir v). dalga ihtimali mevcut. Bu da önceki PA hedefleri ile uyuşuyor. Mavi DD (kırmızı yatay seviye) altında sıralı kapanışlar olmadıkça hedeflere hareketi beklerim.
    Yazıp çizdiklerim
    faldan öteye gidemez.
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Temperate zone land..
    Komisyon ve işlem kademe kayması dahil edilerek
    geçmiş dönem verilere göre (60000 bar - 30 dakika - Şubat.2022 tarihinden bu güne)
    Gerçek getiri 7,86 kat
    Sistem getirisi 39 kat

4. Bu gün 45.04 altındaki kapanışlarla sl oldum. tekrar üstüne çıkar ve kapanışlar yaparsa alış düşünebilirim.
    Yazıp çizdiklerim
    faldan öteye gidemez
    Selametle.....

5. İthalatta polyestere dumping geldi.
    Çoğu kişi farkında değil ama çok güzel haber sasa için.
    Darısı demir çeliğe birileri sasa yı kolluyor açık ve net bol kazançlar zamanı geliyor sasanında .

6. PTA yatırımın devreye alınması yılan hikayesine döndü. Geçen sene devreye girecekti, sonra 2024'ün ikinci yarısı dediler. İkinci yarısındayız ama henüz net bir tarih açıklaması bile yok. Tesislerin devreye alınması da yetmez zaten, bilançoya pozitif etkisini görmek lazım, onu da 2025 yılanda ancak görecek gibiyiz. Sıkıntı devam ediyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    PTA yatırımın devreye alınması yılan hikayesine döndü. Geçen sene devreye girecekti, sonra 2024'ün ikinci yarısı dediler. İkinci yarısındayız ama henüz net bir tarih açıklaması bile yok. Tesislerin devreye alınması da yetmez zaten, bilançoya pozitif etkisini görmek lazım, onu da 2025 yılanda ancak görecek gibiyiz. Sıkıntı devam ediyor.
    Son 1 yıldır bu sıkıntıları fiyatladı bence, yatırımcıların %90 ı küfür ediyor sasa ya.
    Bence artık yavaş yavaş zamanı geliyor, artık 2025 yılını fiyatlamaya başlayacak gibi ufaktan. Son günlerdeki sıkı duruş bana böyle hissettirdi.
    Enflasyon muhasebesi sasa ya olumlu yansımaya devam edecektir parasal anlamda.
    Devlet teşvik ve destekleriyle birlikte rüzgar zaten arkasında. Sadece zamana ihtiyacı var, pahalı bir şirket ama iyi mal ucuza olmuyor maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    PTA yatırımın devreye alınması yılan hikayesine döndü. Geçen sene devreye girecekti, sonra 2024'ün ikinci yarısı dediler. İkinci yarısındayız ama henüz net bir tarih açıklaması bile yok. Tesislerin devreye alınması da yetmez zaten, bilançoya pozitif etkisini görmek lazım, onu da 2025 yılanda ancak görecek gibiyiz. Sıkıntı devam ediyor.
    4.5 dolardan 1.3 dolara çaktılar sıkıntılarından dolayı
    Artık biraz 2025 i fiyatlayalım dolar bazlı zirveye gidelim 1-2 yılda.

Sayfa 825/906 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •