Sayfa 828/1004 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop LIII

1. Maşallah HALKA arz portföyüNde 18 tane taban var. taban hisse sayısı rekoru

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Üstat SEL az da olsa kapitali arttırdım ..öyle yalan dolan değil haa..real time online ..zat-i âliniz şahitsiniz zaten ..

75 Tl anca ..yoksa 750 mi ..yoksa 7500 mi yoksa ........

Sıfırlarla alakamın olmadığını en iyi değerli dostum Miniyatırımcı bilir
    teprik ederim Mert abi.. .. ne üstadı abi allasen ya. .).. selamlar..

3. Repo faizleri artar boşta bekleyen paranın maliyeti azalır (kazancı artar) gibime geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Komplo teorime göre Türkiye'de yerleşik yabancı bankaların sahipleri Türkiye'deki varlıklarını USDTRY alarak hedge ediyorlar, bugün belki çözülme oldu.

Tek tek ana bankaların bilançoları incelenmesi gerekir.

Bir bankacıdan duymuştum ama başka ülke ile ilgiliydi, her ülkenin BDDK'sı bunu zorunlu tutuyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Mert Abey az soylemis bazen mesajlarin denk geliyor okuyorum
    Parmakla gosterilecek bir Ustadsin

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    teprik ederim Mert abi.. .. ne üstadı abi allasen ya. .).. selamlar..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. İyi tarafından bakacak olursak şirketler krediye erişemiyordu. Daha önce zorlu enerji %50 bin çok üstünde borçlanmıştı. Bu faiz oranı konut sektörü için çok iyi olmasa da firmalar için normal bir faiz hala enflasyonun çok çok altında olduğunu söylemeye gerek yok. Ama kur oranı cari açık ve ihracat için çok çok kötü.

7. Ölçü vereyim. 6-10 sene. Hele mahkeme askı vs varsa çocuklar takip eder. Momentum için pek tercih edilmez bu sebeple de arsa sahibi GYO lar ya da şirketler cazip görünür ama nakite dönmeleri derttir. Böyle örnekler çoktur borsamızda.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Orada sabırla beklemen lazım, arazisi bile ne kadar eder, limanı var, dükkanı kapatsa daha değerli.

8. Bunu algoritma ile yapmanızı tavsiye ederim. Siz yaparsanız hata oranı yükselir. Bir de endaze/ölçü/riski iyi yönetmek gerek. Ve genelde ani dalgalarda alabora olursunuz.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    X30 endeksde hacim TL olarak 36,5 milyar TL vadeli hisselerde 51.5 milyar TL.

Hormonlu endeks yüzünden vadeli hisselere kayma var gibi.

Bir hissede short olup diğer hissede long olup genel piyasa riski azaltılıp işlem yapılabilir gibime geliyor, tabi yanlış yapılır ise katlamalı zarar oluşabilir.

Sayfa 828/1004 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •