Sayfa 843/1003 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben çok mazot oldum abi mümkünse bademspor ve pala ile hep aynı yöne olalım artık.
    çağrı sen oyunu gördüğüm kadarı ile hedge li oynuyorsun.
    aynı zamanda vur kaç ta yapabiliyorsun diğer pozisyonlarına göre.
    dün yazılanları bir okusana burada uçak inicek savaş çıkıcak diye gözü kapalı jeton atılmaz.
    global piyasaya aykırı hamle bu , herkesin gördüğünü piyasalar uygulamaz.
    en azından ben öyle diyorum.Pozisyon alanada saygım var herkesin kendi kararı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    deh ulan deh ne uyuz eşek çıktın
    pala alındı galiba yangından mal kaçırır gibi yukarı sürdüler, üstelik bugün çarşamba, bazı oyuncuları geride bıraktılar sanırım.

elimdeki spot malları değiştirmek istiyorum bu rallide yavaş kalabilirler gibi. tahta değişimi için en uygun zaman muhtemelen sabah açılıştaki volatilite anı olur.

3. Evet abi stratejim değişmedi temel tarafta ama teknikte 2 senedir öğreniyorum şimdi kendime biraz daha ayaklarım yere basıyor diyelim ama yine de Allah şaşırtmasın ucu kaçınca sakat bu işler siz daha iyi bilirsiniz. Spot iyi gidince viop da long da short da sorunsuz gidiyor. Iyi den kastım endekste ayrılmak düşerken az düşmeye çıkarken çok çıkmaya oynuyorum doğru cozmussun.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çağrı sen oyunu gördüğüm kadarı ile hedge li oynuyorsun.
    aynı zamanda vur kaç ta yapabiliyorsun diğer pozisyonlarına göre.
    dün yazılanları bir okusana burada uçak inicek savaş çıkıcak diye gözü kapalı jeton atılmaz.
    global piyasaya aykırı hamle bu , herkesin gördüğünü piyasalar uygulamaz.
    en azından ben öyle diyorum.Pozisyon alanada saygım var herkesin kendi kararı

4. Afedersiniz rocco şifredinin zeker gibi dikelmiş bariyerleri aşmış ne şortu yaw?!

Hasta mısınız olm siz ya. Kumarbazlık bile değil bu. Çok mu paranız var arkadaş?!

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    şöyle düşün- ağustos vadeliye taşınan blok pozisyonların maliyeti kabaca 2870-3000 aralığında, bu bölge pivot bölge, kırılırken bolca kemik sesi duyarız, o yüzden burayı tek kalemde tek seansta geçeceğini varsayabiliriz.. bu geçiş öncesi 2850-2900 gibi bi aralıkta shortçu toplamaya çalışacaktır, o shortçular yakıt olacaktır direncin kırılmasında
    bir hafta evvel çizdiğimiz senaryoda ilerledi piyasa, dünkü tayvan tiyatrosu shortçu getirdi- palanın yeterince mallanmasını sağladı ve doğal olarak yukarı kırdı, 3000 üstü soluksuz ralli

haftaya cuma 12.aug tarihine kadar sürer ralli, sonra ben tatile çıkıcam, gerisine karışmam, herkes başının çaresine baksın

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yarın için halkımın bankasından biraz alıorum ytd değldir çıtır yapmak için yapılmış masum bir işlemdir

HALK, ZİRAAT,VAKIF...

İNGİLİZLER'in malı oldu ya aslanım

daha HALKBANKASI'na ZARRAF işinden ceza kesilmedi... bekletiyorlar

10 milyar dolar kesseler nolur kağıt ?

EKSİ olur EKSİ

İŞC ile AKKIZ'dan şaşmayın
    Son düzenleme : çıtak; 04-08-2022 saat: 00:19.

hııımm

GÖNDERİ'lerimin hepsini silmişsiniz ?

okuyan okudu, YETER.. ABV

onun dışında diyeceğim :

SIKINTI YOK...

ben bu yola

(TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni kurtarma yoluna )

BAŞIMI KOYDUM.

tek başıma da olsam ;

gidebildiğim yere kadar gider ÖLÜR...

CEHENNEM OLUR giderim başınızdan, hiç dert değil.
    Son düzenleme : çıtak; 04-08-2022 saat: 00:19.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şeker bankta neler oluyor

Sayfa 843/1003 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •