Sayfa 853/1000 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, bence konuyu değiştirmemiz gerekiyor. çünkü dolar sinsi sinsi ilerliyor. şayet 5,90'lar geçilecek olursa ister istemez boist te olumsuz etkilenebilir. hisse fonlarımız olduğuna göre neler yapmalıyız? bu konularda istişare yapmamız lazım.
    Hayrani ustadim
    Uzulerek belirtmeliyimki bist suan yesilde gorunse hisseler kan agliyor...viop ayvayi yedi...dolar dediginiz gibi sinsice cikiyor...ben diyorum ki....

Umarim yil sonu dolarcilara operasyondur ve 5.74 e cekilir...yoksa cidden biz...

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Hayrani üstadım büyüksünüz.
    Ben de Kartal üstada arkadaşlık bildirimi gönderiyorum.
    Kafamda hiç bir kötü izlenim kalmadı.
    böyle düşünmenize sevindim. çünkü kalp kırmaya hiç değmez. şu saatten sonra daha çok doların durumunu, 5,90'ı geçerse hisse fonları nasıl etkileyebileceğini ve bu tür durumlarda neler yapmamız gerektiğini falan istişare etmemiz lazım.

Kafa iyice gitti dostlar
    Telefonu en ustunde sarj durumu %76 yi okuyup bist ne ara costu diye panikledim 😂😂😂😂😂

Ilginc birsey oluyor
    Beddua ettigim hisse artisa geciyor
    Allahim sana sukurler olsun

Albraka
    Alctl
    Ccola
    Jants
    Rygyo
    Hisselerini allah bildigi gibi yapsin...

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim
    Uzulerek belirtmeliyimki bist suan yesilde gorunse hisseler kan agliyor...viop ayvayi yedi...dolar dediginiz gibi sinsice cikiyor...ben diyorum ki....

Umarim yil sonu dolarcilara operasyondur ve 5.74 e cekilir...yoksa cidden biz...
    işler ters gidecek olursa neler yapmalıyız? bunu şimdiden konuşmalıyız. umalım gitmez ama. hani derler ya işler ters gidecek olursa b planınız olsun. bizim b planımız ne olmalı? ben azar azar altın fonu da bulundursak diyorum mesela. teb altın fonu daha iyi diyorlardı dostlar. ufak ufak portföylerimize atsak iyi olacak gibi sanki. ppf'de duracağına biraz biraz buraya da para ayıralım zor günler için.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    işler ters gidecek olursa neler yapmalıyız? bunu şimdiden konuşmalıyız. umalım gitmez ama. hani derler ya işler ters gidecek olursa b planınız olsun. bizim b planımız ne olmalı? ben azar azar altın fonu da bulundursak diyorum mesela. teb altın fonu daha iyi diyorlardı dostlar. ufak ufak portföylerimize atsak iyi olacak gibi sanki. ppf'de duracağına biraz biraz buraya da para ayıralım zor günler için.
    Benim stratejim belli ustadim
    Bist 88 de olsa umrumda olmadan gunluk 10k tcd 10 k fid alacagim...risk alip uzun vadede kazanacagimi dusunuyorum...ytd

1 ay öncede dediğim gibi, ocak başına kadar bist 99k olur, itinayla tcd girilir. Ytd.

8. Döviz yükselmesi için eurobond almak gerekliydi ancak tren biraz ilerledi ve altında aynı şekilde 1 hafta önce alınsaydı şimdi güzel karlar vermişlerdi eurobond %1.02 tta ise %1.64 getiri verdi bu sabah

Sayfa 853/1000 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •