Sayfa 853/882 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Decathlon la iş antlasmasini beyan etmisler öyle yazıyorlardı forumda madem böyle bir şey var yönetim bilgilendirme amaçlı bir açıklama niye yapmaz birde İngiltere pazarına girilmiş yazıyordu şimdi böyle birşeyler hakikaten varsa açıklama yapmanın tam zamanı degilmi ama bu yalancı yönetimden böyle bir açıklama yapılmasını beklemek ....
    Bu konuda çok ısrarcı olmama rağmen rekabet koşulları ve ikili sözleşmeleri bahane ediyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sektörde yoğun bir rekabet var ve bu ketumluk bir çok şirketin olmazsa olmaz stratejisi...Normal karşılamak lazım üstadım...Ha, yok da var deniyor milletin gazı alınıyorsa işte onu bilemem...Tahminimce de böyle bir yola tevessül etmezler sanki...Diğer konu 6 aylık bilanço değerlendirmemde "en kötü geride kaldı" demiştim ancak yanılmışım...Denetime tabi olmamasını bir kenarda tutmak şartıyla bana da gayet şaşırtıcı geldi bu son veriler...
    Denetime tabi olmayan bilançoda bir rehavet sezinliyorum..
    İspanya tarafı ile ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Denetime tabi olmayan bilançoda bir rehavet sezinliyorum..
    İspanya tarafı ile ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum..
    Üretimi Sırbistan'a kaydırmaları gayet normal üstadım...Bence de doğru olan bu...Zaten epey önce de yazmıştım "İspanya'dan bir cacık olmaz" diye...Çünkü orada rekabet etmesi çok zor bu şirketin...Çok katı kuralları ve normları var AB'nin...Muhtemelen hammadde Çin tarafından geliyor, o nedenle...Yine de bilemem, tamamen kendi çıkarımım...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üretimi Sırbistan'a kaydırmaları gayet normal üstadım...Bence de doğru olan bu...Zaten epey önce de yazmıştım "İspanya'dan bir cacık olmaz" diye...Çünkü orada rekabet etmesi çok zor bu şirketin...Çok katı kuralları ve normları var AB'nin...Muhtemelen hammadde Çin tarafından geliyor, o nedenle...Yine de bilemem, tamamen kendi çıkarımım...YTD
    500 milyon ciro hedefim vardı 9 aylık..
    İspanyadan gol yedim üstadım..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    500 milyon ciro hedefim vardı 9 aylık..
    İspanyadan gol yedim üstadım..
    Düzelir inşallah...Önemli olan yönetimin stratejik hamleler yapması ve dürüst olması üstadım...Bir çok şirket esas faaliyet karı bile yazamadı bu dönemde ki, böyle bir konjonktür beklediğimi Ocak ayından bu yana yazmaktayım...Kendi adıma çok şaşırtıcı değil...

6. Trump, manyağın teki ve bir önceki görevinin son dönemlerinde AB'ye karşı çok şahin eylemleri oldu...Tahminim o ki, Sırbistan bu açıdan da avantaj getirecektir ilerleyen dönemlerde...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Düzelir inşallah...Önemli olan yönetimin stratejik hamleler yapması ve dürüst olması üstadım...Bir çok şirket esas faaliyet karı bile yazamadı bu dönemde ki, böyle bir konjonktür beklediğimi Ocak ayından bu yana yazmaktayım...Kendi adıma çok şaşırtıcı değil...
    Genel itibari ile bilançolar enflasyon muhasebesi altında ezildi..
    Yüksek enflasyon ortamında türk lirası ile bilanço yapan şirketlerin de büyüme beklentisini bu ucube buluş ile yok ettiler..
    Enflasyon muhasebesinin bilanço yarattığı net parasal kısımı hesaplayabilene rastlamadım maalesef..
    Seni de tebrik ediyorum..

8. Geride de yazmıştım; BIST için yakın vadede en temel belirsizlik EM denen garabetin bankalara da zorunlu tutulması...Zaten piyasada yaprak kımıldamıyordu bir de üzerine bu gelirse hiç iyi olmaz...Maksimum dikkat...YTD

Sayfa 853/882 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •