Originally Posted by admustafa fıl mk %24.28 fil e masallah atak yapti.bu isin bir numarasi benim diyor
Originally Posted by Stajyer Arkadaşlar ADE akbank değişken fon şimdi dikkatimi çekti % 99.77 ters repoda..bize uygun olabilir T+1 bir fon geçen gün paylaşılmıştı sanırım bu fon. Değişken bir fon şu an geçici süreli ters repoda sanırım.
ALE ppf 22,04
Hsl. 61.8229. Mk.23.64
Originally Posted by cerento fil e masallah atak yapti.bu isin bir numarasi benim diyor Aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık getiri sıralamalarının hiç birinde 1.sırada değil ama tümünde ilk 3 te FIL var istikrarlı bir fon.
Originally Posted by diproyal okt, ale'den daha iyi değil mi? PPF dışında düşünmüyorum şimdilik. T+X olanlar, yeri geldiğinde borsada büyük fırsatlar kaçırmama neden olabilir.
Originally Posted by Batakçı PPF dışında düşünmüyorum şimdilik. T+X olanlar, yeri geldiğinde borsada büyük fırsatlar kaçırmama neden olabilir. Hocam borsada hangi hisselere bakıyorsunuz ne kazandırabilir
Borsada risk vardır. Ppf yatirimcisi için yani garanti getiri peşinde olup kaybetmeye tahammulu olmayan yatirimcilar için pek uygun bir seçenek değil.
Forum Rules
Yer İmleri