Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
44 Milyon dolar gayme, 4/1'ni kaçırabildiyse Allah bereket versin 3-5 beş sene sonra ver elini Saint-Tropez.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Alıntı:
Yeni torba yasa teklifindeki en önemli maddelerden bir tanesi; Geçici 67. Madde olarak bilinen ve paradan para kazananlara uygulanan %15’lik vergi tevkifatı oranında Cumhurbaşkanına %40’a kadar artırma yetkisi verilmesidir!
Çehov’a atfedilen bir söz vardır;
“Tiyatronun birinci sahnesinde duvarda bir silah asılıysa o silah o oyunda mutlaka patlar!” diye, galiba bu daha birinci sahne…
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Çok tamahkar karıymış, 125 bin dolar gaymeciğe bile tenezzül etmiş.
Dolandırıcılığın bile bir şanı vardır, burası "Fatih Terim Donu" 1 milyon dolar gaymeden aşağı bu dona para koymuyoruz demesi lâzımdı.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Eğitim ve para bunlar bazen bir araya gelir bazen gelmez.Eğitimliler teorik olarak daha vasıflı işleri becerebildiklerinden daha fazla kazanmalılar diye düşünülür ve bu önerme istisnalar hariç bence doğru da olmalıdır.Ama misal sanatçı düzeyindeki bir fayans ustası sıradan bir doktordan fazla kazanmalı,çünkü işinin en iyisi en iyiler her meslekte para etmelidir.Ama bu ponzi işlerinde bilimsel ya da eğitimle kazanılan artı şeyler neyse pek para etmez.Nedeni de işlerin çığırından çıktığı ülkelerde imkansız olan pek çok şeyin olabildiğini hemen her gün gözlerseniz belki de bu bana sunulan fırsat da bunlardan biridir yanılsamasına düşebilirsiniz.Bu memlekette bir havaalanındaki usulsüzlükte sadece aracı olan adam 30 40 milyon dolar benim aracılık hakkım vardı,paramı vermediler diye nerdeyse dünyayı yakıyordu.Düşünün tanıdığınız iki adam arasında bir iş olsun diye görüşmeler ayarlıyorsunuz ve 30 40 milyon dolar parayı 6 ay gibi bir sürede cebe atıyorsunuz.E bunu seyreden biri ulan niye olmasın üç beş de ben kazanırım zaten fatih hocanın para da bu işin içindeymiş arkasında mehmet ağar derin devlet falan vardır katakullili bir işte belki de uçuk paralar kazanılıyordur ben de yolumu bulayım denmiş olabilir.Bu mantık iliklerimize kadar işlemiş durumda,yoksa işlerin yerli yerinde yürüdüğü bir sistemde elbet okumuşu okumamışı kimse bu yemi yutmaz.Ama maalesef değişik bir ülkede yaşıyoruz,neticede bu saçma sapan olayda bile fatih terim kardaymış ,semih kaya ve menejeri karı bırak bir de villa falan almış kendine.Neyse bu işler bize uymaz diyelim geçelim.Hani yeşil diyordu ya adama kustururlar diye bize kesin kustururlar böyle paraları ,yedirmezler))))))
Yer İmleri