Sayfa 881/898 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891 ... SonSon
Arama sonucu : 7181 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    cahil bi insan kara cahil oldugunun farkina hic varamaz

cahillikleriyle ancak aci gercekle karsilastiklari gun yuzlesirler ,

ogun geldiginde , benimde bi cift lafim olacak ,simdi kale bos atin atabildiginiz kadar
    Ben İ.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum.

Kanada'da menkul kıymetler konusunda yüksek lisans yaptım.

Sana yatırımı da İslam'ı da Türkçe İngilizce olarak anlatır ders veririm.

Yazdıklarından ne eçel biri olduğun ortada.

İstersen artık kendini daha fazla rezil etme.

Kimseyi de din düşmanı olmakla suşlama.

Herkesin bildiği gerçek, sorunun İslam olmadığı, senin gib cahiller sürüsü olduğu son 23 senede görüldü, yaşandı.

Kale henüz boş değil, hala senin gibi haysiyet fukaraları çıkabiliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben İ.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum.

Kanada'da menkul kıymetler konusunda yüksek lisans yaptım.

Sana yatırımı da İslam'ı da Türkçe İngilizce olarak anlatır ders veririm.

Yazdıklarından ne eçel biri olduğun ortada.

İstersen artık kendini daha fazla rezil etme.

Kimseyi de din düşmanı olmakla suşlama.

Herkesin bildiği gerçek, sorunun İslam olmadığı, senin gib cahiller sürüsü olduğu son 23 senede görüldü, yaşandı.

Kale henüz boş değil, hala senin gibi haysiyet fukaraları çıkabiliyor.

sana en son mesajimda dedimki ,
    seninle bi daha muhattap olmam , hangi amacla buraya geldiginiz belli ,
    ama terbiyesizlik yaparsan sessiz kalmam hak ettigin cevabi veriririm dedim,

bak sen daha cahil olmanin ne demek oldugunu bilmiyorsun ,
    bi insanin okul okumus olmasi cahil ve orumcek kafali oldugu gercegini degistirmez

aydin gorunup yobazlik yapan senin gibi bi suru insan var cevremde,

sen istanbul universitesini okumus olabilirsin , kanadaya kapak attigindan orada bulundugundan ingilizcen olabilir ve bana ingilizce sunum da yapabilirsin ,bu senin aydin gorunumlu bir yobaz oldugun gercegini degistirmez

ben de istanbul universitesi ve amerikan universitesi mezunuyum ,96 da ilk isbasi yaptim amerikada ve 2 senedirde emekliyim ve su anda tc deyim , o senin sahip oldugun ingilizce ile yapacagin sunumu alir aperatif niyetine yerim
    istanbul universitesinde okurken tamamen tum dersleri ingilizce egitim gordugumuzden kaynakli ,ingilizcemden kaynakli universitede bana sinif atlattilar ,3 temel ders var onlari alttan al seni 3.sinifa gecirelim dediler ,universitede sinif atlamis biriyim ben

ayrica o sunumu ben sadece ingilizce yapmam , 8 farkli dilde yaparim !!

sen ve senin gibilerinin ruhunu biliyorum bana kendini farkli gostermeye calisma ,

senin daha evvelki mesajinda kayitli bu forumda , hic tanimadigin baban yasindaki adama nasil terbiyesizlik yaptigin kayitlarda var ,
    aldigin terbiye ahlak ve egitimini ortaya koydun o mesajinla , okul okumakla aydin olunmuyo ..

seninle insan gibi nazik bi dille konusmustum
    cahilligini gencligine verdigim icin,
    ama insan hem cahil hemde senin deyiminle haysiyet fukarasi olunca , nazik ve insan gibi konussanda o nezaketten anlamiyo ,
    essege altin semer vursan essek yine essektir , misali ,

bak sana dedigim halde seninle muhatap olmiyacam dedigim halde , sen eger saygi cercevesinde bi mesaj yazsaydin seninle muhatap olmazdim ama hakaret ettigin icin senin hakaretinden kaynakli senin seviyene indim sana anliyacagin dilden yaziyorum ,

oglum !! senin gibi din dusmanlari icin kutsal kitabimda yazilan cok ayet var , hepsinide cok iyi biliyorum ,
    bildigimden kaynaklida ,

sessiz kaliyorum ...

hakarete cevap veririm , dine inanca , inancliya yapilan hakaretlere sessiz kalirim , cunku o dinin sahibi olan Allah sizden onun hesabini soracak , bi hesap sorucu var , bunu bildigimden simdi sessizim , ama gunu gelecek benimde konusacagim gun gelecek
    o gun icin sabirla bekliyorum !!

ne zamanki 23 sene dedin seninde neden bana saldirdiginin KANITI ortaya cikti ...

Allah herkesin kalbine gore versin INSALLAH !!

3.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    sana en son mesajimda dedimki ,
    seninle bi daha muhattap olmam , hangi amacla buraya geldiginiz belli ,
    ama terbiyesizlik yaparsan sessiz kalmam hak ettigin cevabi veriririm dedim,

bak sen daha cahil olmanin ne demek oldugunu bilmiyorsun ,
    bi insanin okul okumus olmasi cahil ve orumcek kafali oldugu gercegini degistirmez

aydin gorunup yobazlik yapan senin gibi bi suru insan var cevremde,

sen istanbul universitesini okumus olabilirsin , kanadaya kapak attigindan orada bulundugundan ingilizcen olabilir ve bana ingilizce sunum da yapabilirsin ,bu senin aydin gorunumlu bir yobaz oldugun gercegini degistirmez

ben de istanbul universitesi ve amerikan universitesi mezunuyum ,96 da ilk isbasi yaptim amerikada ve 2 senedirde emekliyim ve su anda tc deyim , o senin sahip oldugun ingilizce ile yapacagin sunumu alir aperatif niyetine yerim
    istanbul universitesinde okurken tamamen tum dersleri ingilizce egitim gordugumuzden kaynakli ,ingilizcemden kaynakli universitede bana sinif atlattilar ,3 temel ders var onlari alttan al seni 3.sinifa gecirelim dediler ,universitede sinif atlamis biriyim ben

ayrica o sunumu ben sadece ingilizce yapmam , 8 farkli dilde yaparim !!

sen ve senin gibilerinin ruhunu biliyorum bana kendini farkli gostermeye calisma ,

senin daha evvelki mesajinda kayitli bu forumda , hic tanimadigin baban yasindaki adama nasil terbiyesizlik yaptigin kayitlarda var ,
    aldigin terbiye ahlak ve egitimini ortaya koydun o mesajinla , okul okumakla aydin olunmuyo ..

seninle insan gibi nazik bi dille konusmustum
    cahilligini gencligine verdigim icin,
    ama insan hem cahil hemde senin deyiminle haysiyet fukarasi olunca , nazik ve insan gibi konussanda o nezaketten anlamiyo ,
    essege altin semer vursan essek yine essektir , misali ,

bak sana dedigim halde seninle muhatap olmiyacam dedigim halde , sen eger saygi cercevesinde bi mesaj yazsaydin seninle muhatap olmazdim ama hakaret ettigin icin senin hakaretinden kaynakli senin seviyene indim sana anliyacagin dilden yaziyorum ,

oglum !! senin gibi din dusmanlari icin kutsal kitabimda yazilan cok ayet var , hepsinide cok iyi biliyorum ,
    bildigimden kaynaklida ,

sessiz kaliyorum ...

hakarete cevap veririm , dine inanca , inancliya yapilan hakaretlere sessiz kalirim , cunku o dinin sahibi olan Allah sizden onun hesabini soracak , bi hesap sorucu var , bunu bildigimden simdi sessizim , ama gunu gelecek benimde konusacagim gun gelecek
    o gun icin sabirla bekliyorum !!

ne zamanki 23 sene dedin seninde neden bana saldirdiginin KANITI ortaya cikti ...

Allah herkesin kalbine gore versin INSALLAH !!
    Yalan konuşuyorsun.

Sende bu formasyon yok.

Bu kadar eğitim alan biri bu kadar boş olamaz.

4. bugune kadar ben bu forumda hic kimseye saldirmadim kuduz kopek gibi ,

kimseyede nezaketimi bozmadim , ancak biri saldirirsa ayni dilde cevap verdim

sadece hisse ve sirketle ilgili bilgi haber , duygu dusunce ve beklentilerimi paylastim burada ,

ama insanlar ahlaksizliklarindan kaynakli , sahip olmadiklari terbiyeden kaynakli , terbiyesizliklerini gonul ferahligiyla ortaya sacabildiler burada , terbiye olmayinca son derece normal bu saldirganliklar

insanlara saldirmayin hisseyle ilgili varsa dusuncenizi yazin , hisseyle ilgili yazin , bu forumun amaci bu , burasi siyasi zehirinizi yada inanca olan zehirinizi kininizi dokeceginiz yer degil , hisse forumu ulan burasi

cahillikten bahsedenler daha nerede olduklarini bilemeyecek kadar zir kara cahiller

kendi pisliginiz icinde bogulun bu saatten sonra ,

ben dedigimi dedim , bu saatten sonra hakaretlerinizide pek kayle almayacagim ,
    onlarada sessiz kalacagim , kani bes kurus etmeyen kisiler icin burada hakaretlere cevap vermek icin harcadigim zamana yazik oldugundan , bes kurus etmeyen hakaretlerinizede bu saatten sonra sessizim , atis serbest

ben konusacagim o buyuk gunu bekleyecegim

5. Ne denli yalancı olduğun geçmiş yazılarında görüldü anlaşıldı.

Asıl kuduz köpek olan sensin.

Terbiyesiz olan da sensin.

Kan'ı beş kuruş etmeyen de sensin.

Böyle çirkefleşerek yalanlarını saklayamazsın.

Yazdığın her yazıda burada olacağım.

Dini inacı olmayan, İslam'ı çıkarları için, dini istismar eden birine ahlak dersi verecek değilim.

Ancak hisse ile ilgili her palavranı yüzüne vuracağım.

bunlar hangi dinden bahsediyor hala anlamıyorum

ben ilk okul terkimde.

dinlerle birlikte sasa da satılıyor sanki burada.

7. hisseyi alipta halen hissede bekleyen arkadaslara merhaba ,

benim bi lafim var trade can dir diye ,her zaman soyledim siz ortaklarima ,yine soyliyeyim

en son 4 .40 larda sattim dun grafigine bakarak 3.40 larda almistim , hisse basina 1 lira kar 2 hafta gibi bi zamanda yaklasik olarak ,

yani yuzde 25 farkla hissemi dun yerime koymustum , hisse lot adedimin sayisi yuzde 25 daha artti ,

kendi lot sayinizi dusunerek bi hayal edin , yuzde 25 fazla lotunuz oldugunu 2 hafta icinde

yapabilen trade yapsin beceremeyen ise grafik ogrensin demistim , yine tavsiye ediyorum herkese iyi niyetle ,

bunun egitimini veren kisiler var , hic para odemiyeyim derseniz , internettede egitici videolar var , biraz kendinizi bu konuda gelistirebilirseniz ve bu trade i yapabilirseniz , hisse duserken beklemek yerine bu sekilde en azindan bu dususlerden menfaat saglayabilirsiniz ,

bakin bunu yazmamin sebebi kendimden ornekleme yaparak size soyluyorum ki en azindan hissede beklerken dususlerden bu sekilde nemalanin diye ,1000 lotun vardi bekledin yine halen 1000 lotun var ,ama trade yaptin simdi 1250 lotun var , her iki durumdada halen hissedesin bisey kaybetmiyon ama lotun en azindan yukseliyor

dun grafik bakarak bugun yukari bas kaldiracagini gordum aldim dun , bugun yukari atti , yarin bakariz burdan donerse zaten pozisyonumu aldim hissedeyim yuzde 25 lot fazlasiyla , maliyetim 3.75 di simdi 3.40 oldu bu tarde ile ,
    yok yarin yukari atmazda dususe devam ederse yarin zaten bazi gostergeleri takip eder uygun fiyattan yine veririm , daha asagilardan yerine koymak icin daha asagiya giderse daha asagilardan alirim hem mailuetim daha da duser hemde lot arttiririm ..

herkese bol kazanclar

8. Burası finans, yatırım forumu ise...
    Sorulması gereken şu:

Diyelim ben :
    07.11.22 tarihinde(Tarihi özellikle seçtim. Anlayan anladı...)
    1 Milyon TL ile,
    5.2 TL'den(bak zirve demiyorum)
    192.307 adet SASA hissesi aldım.

Hedefim 203x bilmem ne... Hisseye inanıyorum, patronu gözlerinden öpüyorum, ayaklarını yalıyorum... Falan...

Bunların hepsi bir yana...
    Reel bir getiri için bana ne gerekiyor? En azından enflasyona yenilmemiş olmak...
    Bakalım ilgili yıllarda resmi rakamlarla(TUIK vb. tartışılır...) enflasyon oranı neymiş?

Reel olarak kâr edebilmek için kümülatif olarak bu oranların üzerinde kâr elde etmiş olmak gerekiyor.
    Basit... Ortaöğretim matematiği...

Şimdi kümülatif olarak ilgili yılların mevduat faizi ile... Bu hisseye yatırdığım parayı mevduata yatırsam...
    Kaç param olması lazım?:

5.5 Milyon TL!
    Ezcümle... Elinde 5.5 Milyon TL altında para varsa... Zarar etmişsin...

SASA' ya yatırdığım 1 milyon TL, bugün kaç para? İyi ihtimal, yuvarlak hesap 680.000 TL...

"5'den sattım, 4'ten aldım, 3'ten sattım, 2'den aldım... Lot arttırdım..." Andersen'den Masallar.
    Bu süreçte şort yapmadı isen... Aldığın belli. Sattığın belli. Anaparanın sadece anası kalmış.

5.5M olması gereken(kötü ihtimal... TUIK istatistiği ile) paran olmuş 6xx.xxx TL.
    N'oldu lot arttırdım. İyi yapmışsın.
    Son düzenleme : KısaVade; 07-02-2025 saat: 03:04.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 881/898 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •