Sayfa 9/99 ÝlkÝlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 790 madde; 65 - 72 arasý.

Konu: GEREL - Gersan Elektrik

1. Arkadaþlar þirketi aradým yatýrýmcý iliþkilerine ulaþamadým santraldaki kýz önce önder bey yok dedi sonra mail atýn dedi ,ben görüþmek için ýsrar edince dahili numarasýný istedim veremeyeceðini verirse ona kýzabileceklerini anladým konuþmalarýndan ,arkadaþlar daha sonra baðýmsýz denetimini yapan þirketi arayýp þirkette nuhatap bulamadýðýmý söyledim ,amacým bilgi almak neden brüt takasa alýndý þirket ne düþünüyor ,herhangi bir özel yada genel durummu var diye sorup cavaplar aramaya çalýþýyorum .

bu þirketi bilen yada arayan arkadaþ varmý daha doðrusu neler oluyor bu konuda objektif bilgi verecek arkadaþlar varsa yorum yazmalarýný rica ederim ,nasýl bir iþ nasýl bir þirket bu kamuya bir bilgi paylaþýmý yok eee bakýyorum burada þirketin ürettikleri ürünlerle ilgili paylaþýmlar var bir anlayan durumu açýklarsa gerçekten minnettar kalacaðým.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,063
    Twitterda gerel gereldim diyenler sus pus olmuþ Perþembe bültenin çýkmasýný bekliyorlar herhaldeCuma günü de grafik haber veren verene olur adamlar yardýmcý oluyor caným kyye
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

3.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Arkadaþlar þirketi aradým yatýrýmcý iliþkilerine ulaþamadým santraldaki kýz önce önder bey yok dedi sonra mail atýn dedi ,ben görüþmek için ýsrar edince dahili numarasýný istedim veremeyeceðini verirse ona kýzabileceklerini anladým konuþmalarýndan ,arkadaþlar daha sonra baðýmsýz denetimini yapan þirketi arayýp þirkette nuhatap bulamadýðýmý söyledim ,amacým bilgi almak neden brüt takasa alýndý þirket ne düþünüyor ,herhangi bir özel yada genel durummu var diye sorup cavaplar aramaya çalýþýyorum .

bu þirketi bilen yada arayan arkadaþ varmý daha doðrusu neler oluyor bu konuda objektif bilgi verecek arkadaþlar varsa yorum yazmalarýný rica ederim ,nasýl bir iþ nasýl bir þirket bu kamuya bir bilgi paylaþýmý yok eee bakýyorum burada þirketin ürettikleri ürünlerle ilgili paylaþýmlar var bir anlayan durumu açýklarsa gerçekten minnettar kalacaðým.
    Sayýn Horasanlý;

Þirrketi daha Önceden 3 kere aradým. Bugun tekrar aradým ancak Önder Beye ulaþamadým.

Kendisine 5 defa mail mail attým maillerime dönmedi.. Cumaya kadar dönüþ yapmazsa kendisini Spk ya þikayet edeceðim.

Þirket hakkýndaki ürün bilgilerinin hepsini burda beraber araþtýrarak Ýnternetten bulduk.

Ledbus þirketin sitesine mail attým, daha doðrusu Zorlu Avm'nin UV sistemini 2 milyona aldýðýný söyledim

ve sizin buna benzer çalýþmalarýnýz var mý diye sordum. ordan kataloðu mail attýlar. dedim bunu KAP'ta niye yayýnlamadýnýz?

Cevap gelmedi.

daha sonra kataloðu http://www.virusendstop.com sitesinde de bulduk.

Bu siteyi þirket 27 nisan da açmýþ. Þirketin Katar ayaðýnýn numarasý sitede mevcut.

en son Saha kümelenmesi 7 Haziran da Gerel'in ürünün paylaþmýþ ama ne kendi sitelerine bu ürünleri koymuþlar ne de kapta bir açýklama var.

Özetle yapýlan onca güzel çalýþma, herþeyi gizili saklý yapmaktan ve hep bana hep ben kazanayým demekten ziyan olacak...

4.  Alýntý Originally Posted by HEG Yazýyý Oku
    Sayýn Horasanlý;

Þirrketi daha Önceden 3 kere aradým. Bugun tekrar aradým ancak Önder Beye ulaþamadým.

Kendisine 5 defa mail mail attým maillerime dönmedi.. Cumaya kadar dönüþ yapmazsa kendisini Spk ya þikayet edeceðim.

Þirket hakkýndaki ürün bilgilerinin hepsini burda beraber araþtýrarak Ýnternetten bulduk.

Ledbus þirketin sitesine mail attým, daha doðrusu Zorlu Avm'nin UV sistemini 2 milyona aldýðýný söyledim

ve sizin buna benzer çalýþmalarýnýz var mý diye sordum. ordan kataloðu mail attýlar. dedim bunu KAP'ta niye yayýnlamadýnýz?

Cevap gelmedi.

daha sonra kataloðu http://www.virusendstop.com sitesinde de bulduk.

Bu siteyi þirket 27 nisan da açmýþ. Þirketin Katar ayaðýnýn numarasý sitede mevcut.

en son Saha kümelenmesi 7 Haziran da Gerel'in ürünün paylaþmýþ ama ne kendi sitelerine bu ürünleri koymuþlar ne de kapta bir açýklama var.
    çok teþekkür ederim sayýn HEG@ baþka arkadaþlarda arayýp þirketi durum açýklamasý yapmaya zorlamalýyýz ,akýl alýr gibi deðil para koymuþuz önder efendinin maaþýný biz verelim telefona çýkmasýn ,eðer para koymuþsak ortaðýz e neden hiç birþeyden haberimiz yok onuda geçtik adam saklambaç oynuyor telefondan kaçýyor ,ilk defa böyle bir durumla karþýlaþtým ,ben ýsrarla tekrar tekrar arayýp ayrýca SPK ya da þikayetimi ileteceðim ,anlaþýlmaz bir durum ,anlayan arkadaþlar yada arayanlar varmý baþka bilemiyorum onlara ne cevap verildi yada verilmedimi.

elimde mal olduðu sürece iþlem yapmam da kýsýt yok.sadece malý tamamen boþaltmadýðým sürec.
    bu gün kaç kez iþlem yaptým.bu panik ne ?

ytd.

6. Artýk eminim çok daha büyük bi bomba patlayacak ...ben sustum yüzde yüz gitmeden yazmam artýk ...bol kazançlar

7. Surda yüzde yüz yazýp millete etkileme arkadaþým bilgiyi koy milleti gaza getirme ben aldým bekliyorum yönlendirme yapma lütfen haber paylaþ

VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
    Nakit kraldýr.

8. Evet bugun bizi çok üzdüler.

ama akþamki geri dönüþ güzel oldu. zaten brüt almasak bugun gene -2 yapardýk çokda abartýlacak bir durum deðil.
    hatta kapanýþ güzel oldu. panikçiler gitti

Geleceðe dair bir bakýþ açýsý daha paylaþayým.

Gerel fabrikasý neden Zonguldak/Çaycuma da?

Þirketimizin Ceosu Sayýn Yüksel Kardeþ'in 6 Haziran 2013 yýlýnda Hürriyte verdiði demeçte

Neden Çaycuma sorusunu þöyle açýklamýþ:

Fabrikamýzý 2007'de Çaycuma'ya taþýdýk. Çünkü, Zonguldak geleceðin GAP'ý. Filyos'ta 33 milyon metrekare hazine arazisi var.
    Baþbakanýmýz oraya yatýrýma büyük önem veriyor. Termik Santral yapýlacak, en büyük limanlardan biri de orada yapýlýyor. Tersane de yapýlýyor. Havalimaný 12 kilometre, deniz, kara, demiryolu va[/B]r.

Sayýn Ceomuzun aslýnda Borsa dýþý tercihleri çok baþarýlý.

-Mesela Tesla alanýnda lider
    - Koreli Uv firmasý Seoul (alanýnda ilk 3te)
    -Panasonic gene alanýnda lider

Keþke bunlarýn fiyata da yansýmasýný da görebilsek.

ÞÝmdi Filyos Projesi ne durumda ona bakalým:

21 Mayýsta basýna yansýyan haberlere göre projenin %80 i bitmiþ.

Osmanlý Padiþahý Sultan 2. Abdülhamid döneminden itibaren hayata geçirilmesi planlanan Filyos Projesi kapsamýndaki 25 milyon ton kapasiteli Filyos Liman Projesinin yüzde 80i tamamlandý. Karadenizin en nitelikli limaný olacak olan Filyos Limaný ile kuzey-güney aksý birbirine baðlanmýþ olacak.

[B]Türkiye'nin Ýlk Mega Endüstri Bölgesi

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Filyos Endüstri Bölgesi, güneyindeki Filyos Serbest Bölgesi ve Türkiye'nin en büyük limanlarýndan biri olan Filyos Limaný da Filyos Yatýrým Havzasý'nda yer alan ve Türkiye’nin önemle üzerinde durduðu ulusal bir yatýrým projesidir. Projeyle birlikte yeni taþýmacýlýk koridorlarý oluþturulmasý, Ýstanbul ve Çanakkale Boðazlarý'nýn trafik yükünün azaltýlmasý, nitelikli üretimin arttýrýlmasý, ulusal ve uluslararasý taþýmacýlýk ve ticaretin geliþtirilmesi planlanmaktadýr.
    Son düzenleme : HEG; 09-06-2020 saat: 18:10.

Sayfa 9/99 ÝlkÝlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •