Originally Posted by myfinans KRF 47,57 mk olmuş hafta sonu 3 gün. KRF'si olan yok galiba. Forover tcd 😃😃😃
Originally Posted by Webster Forover tcd ������ Yarın TCD'yi arayın, tel nosu alın hergece size bildirsinler whatsapp'tan fiyatı.
Originally Posted by Kartal Son bir ay performansı çok kötü [emoji44] izleyelim bakalım. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Öncesi yok yeni bir fon İlginç geldiği için paylaşmıştım
Originally Posted by myfinans Yarın TCD'yi arayın, tel nosu alın hergece size bildirsinler whatsapp'tan fiyatı. Dusunmuyor degilim Bu gece 500 yapti sanirim Icimden bir ses oyle diyor
Originally Posted by Sulo YFV Brüt MK: 38.62 Fiyat: 0.017027 Tam saticaktim kafam karıştı şimdi 🙂
Originally Posted by sevinen Tam saticaktim kafam karıştı şimdi [emoji846] Yfv getirisi haftaiçi iyi hafta sonu kötü.T1 olmasa hafta sonu OKT hafta içi yfv yapacağım. SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Ustad haftasonu ogrenemedik Bu sabah 8 de anca ogrendim Siz 12 de bir bakiverin size zahmet Baktim yine yok.Sabaha kaldi.
Yfv binde1 getirmis, gayet iyi bir oran...
Forum Rules
Yer İmleri