Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. paramız var ki alıyoruz diyen biri vardı sahi noldu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    2179 short giren ne kazanır?
    2155 kapatır...

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Ya kardeşim şu fışkırtma kelimesini okudukça anlamsız bir gülme alıyor beni. Kim buldu bu "fışkırtma" terimini? Adamın fıskiye fantezisi mi var, duşakabin fantezisi mi var, psikolojim bozuldu yolda ceşme görüyorum aklıma borsa geliyor bakıyorum telefondan yükselmiş mi diye, nasıl bir fantezi anlamadım.
    Kim bulduysa iyi terim bulmuş, tam manasıyla borsa yükselişini bu kadar iyi anlatamaz başka bir terim
    Her borsa yükseldiği gün yeşilken gelip yazmak lazım bu terimi. o kadar çok yazınca fışkırtma gelemiyor, işin sırrı belki de bu
    Hamdım Piştim Yandım

4. gundwane ilk kullandı
    Memento mori

5. Kısa vadede ihraç edilemeyen sebze meyve ucuzlayabilir ama stok yapılabilen ürünlerde fiyat düşüşü zor gibi.

>>>
    https://www.dunya.com/ekonomi/savas-...-haberi-650333
    Rusya-Ukrayna savaşından Türkiye'nin bölgeye gerçekleştirdiği meyve-sebze ihracatı da etkilenirken, bu durum iç piyasada özellikle salatalık, domates ve biber fiyatlarının yüzde 30'lara varan oranda düşmesine neden oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kim bulduysa iyi terim bulmuş, tam manasıyla borsa yükselişini bu kadar iyi anlatamaz başka bir terim
    Her borsa yükseldiği gün yeşilken gelip yazmak lazım bu terimi. o kadar çok yazınca fışkırtma gelemiyor, işin sırrı belki de bu
    akşam pazarına umarım tersine fışkırtmazlar
    bir halt olacağı yok.

7. Yatırım finans cuma aldıklarını veriyor. 600 milyon vermiş. Vermeden endeksi sert düşürmez demiştim dün akşam.
    Arkasında Tacirler ve BOFA var satıcıda.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yatırım finans cuma aldıklarını veriyor. 600 milyon vermiş. Vermeden endeksi sert düşürmez demiştim dün akşam.
    Arkasında Tacirler ve BOFA var satıcıda.
    yabancı gitti piyasanın kobu çıktı . alması alma diil. vermesi verme diil. abuk sabuk takılıyor.

Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •