Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yuzde 75 deyim gpg gelsin yarin onu da dayayacagim
    Bol kazançlar üstadım Umarım kötü bir sonla bitmez

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    sanırım bu noktada bu gün inmiş, yarın çıkmış gibi kısa vadeye fazla takılmadan sabırla beklemek lazım. sonuçta borsa düştüğü yıllarda dahi kazandıran hisse fonlar oluyorsa pek alâ bu da güzel performans sergileyebilir.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Nasil yani yine yerdemi yatacagim
    Bunu dusunerek yerden isitmali aldim ustadim 😃😃😃😃

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sanırım bu noktada bu gün inmiş, yarın çıkmış gibi kısa vadeye fazla takılmadan sabırla beklemek lazım. sonuçta borsa düştüğü yıllarda dahi kazandıran hisse fonlar oluyorsa pek alâ bu da güzel performans sergileyebilir.
    Haklısınız sn.hayrani fakat TCD için uzun vadeli bir fon olduğunu doğrulayan bir veri yok elimizde buda çok büyük bir soru işareti benim için 2016 Ağustos-2018 Ağustos arası %17.94 değer kazanmış. 2018 Ağustos-2019 Ağustos %52 bunu da neredeyse son 3 ayda yapmış bu fon için uzun vadeli bir fon demek için biraz erken bence.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Nasil yani yine yerdemi yatacagim
    Bunu dusunerek yerden isitmali aldim ustadim 😃😃😃😃
    Umarım yatmazsınız üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Haklısınız sn.hayrani fakat TCD için uzun vadeli bir fon olduğunu doğrulayan bir veri yok elimizde buda çok büyük bir soru işareti benim için 2016 Ağustos-2018 Ağustos arası %17.94 değer kazanmış. 2018 Ağustos-2019 Ağustos %52 bunu da neredeyse son 3 ayda yapmış bu fon için uzun vadeli bir fon demek için biraz erken bence.
    bu durumu sıtrateji değişikliğiyle izah ediyorlar. değişken fonlar getirisinde lider konumdayız ve bunu her zaman sürdürebilmeyi amaçlıyoruz diyorlar. biraz daha bekleyip bundan sonraki süreci de görmek lazım tabi. türkiyedeki yatırım fonlarının iyi yönetilmedikleri algısının kırılması, öyle kolay olmayacak. bu tür fonların sayısının da artıp rekabet ortamı oluşması lazım.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    teknoloji hisse senedi fonu almıştım çıkışın beğenmiş kazanıyodum 1 hafta sonra düşmeye başladı kazandığımıda geri verdim 1-2 ay gibi boşuna yattı para orda hiçbirşeyin garantisi yok tek garanti ppf saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu durumu sıtrateji değişikliğiyle izah ediyorlar. değişken fonlar getirisinde lider konumdayız ve bunu her zaman sürdürebilmeyi amaçlıyoruz diyorlar. biraz daha bekleyip bundan sonraki süreci de görmek lazım tabi. türkiyedeki yatırım fonlarının iyi yönetilmedikleri algısının kırılması, öyle kolay olmayacak. bu tür fonların sayısının da artıp rekabet ortamı oluşması lazım.
    Dediğiniz gibi strateji değişikliği bir sebebi olabilir. Umarım aynı strateji ile devam ederler ve fondaki değer kazancı %100 olur 6 ay sonra. O zaman hem yatırımcı hemde yatırımcısı sayısı artacağı için fon kazanır.

Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •