Sayfa 925/1001 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bankaci ustadim
    Bakin tcd den cekindiniz
    Neler oldu
    Ne olacak bol bol kazandınız üstadım daha da kazanmanızı dilerim. Ne kadar devam edeceğine dair soru işaretleri gitmiş değil, benim için sıkıntı yok devam etsin 3 ay daha görelim 3 ay daha az kazanmış oluruz kaçan birşey yok ki fon yıllardır satılıyor zaten

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne olacak bol bol kazandınız üstadım daha da kazanmanızı dilerim. Ne kadar devam edeceğine dair soru işaretleri gitmiş değil, benim için sıkıntı yok devam etsin 3 ay daha görelim 3 ay daha az kazanmış oluruz kaçan birşey yok ki fon yıllardır satılıyor zaten
    İçinde %70 küsür hisse var. Dün BİST 100 %1 düşüyor.
    Buna rağmen pozitif getiri var ise muhtemelen türev işlemlerde doğru pozisyon alıyorlar.
    Farklı fikriniz var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

açığa satış yapıyor sanırım bunu günlük haraketlerini izleyebileceğiniz bir kanal varsa bakın bence eğer böyle günlük pozisyon çevirebiliyorsa ben bile girerim bu fona

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    İçinde %70 küsür hisse var. Dün BİST 100 %1 düşüyor.
    Buna rağmen pozitif getiri var ise muhtemelen türev işlemlerde doğru pozisyon alıyorlar.
    Farklı fikriniz var mı?
    Evet son dağılımlarında petrol, altın ve endeks opsiyonları mevcut. Gün içerisinde ilave türev pozisyonu alıyorlar büyük bir ihtimalle. %70 hisse ile doğru ve büyük bir türev pozisyonu gerekir diye düşünüyorum. -1 yapan endekste nispi +%1.5 yapmak kolay değil

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet son dağılımlarında petrol, altın ve endeks opsiyonları mevcut. Gün içerisinde ilave türev pozisyonu alıyorlar büyük bir ihtimalle. %70 hisse ile doğru ve büyük bir türev pozisyonu gerekir diye düşünüyorum. -1 yapan endekste nispi +%1.5 yapmak kolay değil
    dikkat ediyor musunuz? fona hızlı şekilde para girişi de devam ediyor. ben şöyle kaba taslak bakıyorum, dün 500 bin, bu gün ise 700 bin üzeri para girişi var.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dikkat ediyor musunuz? fona hızlı şekilde para girişi de devam ediyor. ben şöyle kaba taslak bakıyorum, dün 500 bin, bu gün ise 700 bin üzeri para girişi var.
    Tamamen benim etkim ustadim
    Zengin cevreme ovdum 😃😃😃

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Keske siz ve vardiyaci ustadda girseydi
    Sonucta ben sizlerden ogrendim bunu

8. bu arada tcd fiyat yukarı yönlü güncellenmiş şaka gibi yeni oran %272(sabah 222 idi)

Sayfa 925/1001 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •