Sayfa 925/1005 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop LII

1. Geçen sene bulabildiğiniz her yere ekim yapn dendi, depolarda yer yok, hükümet istediği zaman gümrük vergisini ayarlayıp ihracat ve ithalatı ayarlayabiliyor.

Dün düşündüm altın ve petrolde her zaman spekülasyon oluyor buğdayda yapmıyorlar. Bana göre en kolay spekülasyon yapılacak alan, demek bu işin de belirli bir ahlakı veya kuralları var ya da kimse kendi ayağına sıkmak istemiyor. Buğdayda problem olduğunda ortada sistem filan kalmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    turibde de spekülasyon yapacak yeterli hajim yok gibi görünüyor... bir ara zırt pırt kahve ile kakao kontratları alır satardım cfd sini.. iyi para bırakıyordu...
    kazandığımız paraları uuuu iiiğğğğğ margarinliyorduk

https://youtube.com/shorts/t2ETIB0TYbA?feature=share
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Maaşlı çalışanların durumu zor,henüz farkında değiller gelen cismin emekli zaten bitti, mümkünü yok emekli maaşıyla geçinemez, belki haberlerde çıkmaya başlamıştır oy neyim vermem diyen amcalar.
    Esnaf ve ticaret ile uğraşanlar rahat, peşin satan gibi bacak bacak üstüne atmış otutuyorlar, hayat onlara güzel...
    geçen sigaraya zam gelmeden 2 paket istedim vermedi, zam geliceğini duymuş stoklamış bizim mahalledeki bakkal nuri, ertesiki gün istersen kartonlan vereyim abi dedi. Yok dedim zaten bittikçe alıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Maaşlı çalışanların durumu zor,henüz farkında değiller gelen cismin emekli zaten bitti, mümkünü yok emekli maaşıyla geçinemez, belki haberlerde çıkmaya başlamıştır oy neyim vermem diyen amcalar.
    Esnaf ve ticaret ile uğraşanlar rahat, peşin satan gibi bacak bacak üstüne atmış otutuyorlar, hayat onlara güzel...
    geçen sigaraya zam gelmeden 2 paket istedim vermedi, zam geliceğini duymuş stoklamış bizim mahalledeki bakkal nuri, ertesiki gün istersen kartonlan vereyim abi dedi. Yok dedim zaten bittikçe alıyorum
    yaw boşkuş..

şuan bütün evlerin içi az çok market gibim

dün gece gördüm adam arabadan eve birtane büfeyi taşıdı

5 tur atmıştır taşımak için..

5. Geçen TV'de biri ekmekde un maliyeti %30'dur unu bahane etmesinler diyordu.

Ekmeğin içinde belirli ölçüde de nem var. Yani 250 gram ekmekte 150 gramdan fazla un olmayabilir, bazen evde ekmek kuruyor tüy gibi hafif oluyor.

>>>>>>>>>>
    Undaki nem miktarı % 12.5-14.0 arasında değişirken, somun yapımında tekrar % 55 - 65 oranında su olarak hamur haline geçer. Ekmek yapımında pişme sonrası fırın çıkışındaki nem %.35 oranındadır

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw boşkuş..

şuan bütün evlerin içi az çok market gibim

dün gece gördüm adam arabadan eve birtane büfeyi taşıdı

5 tur atmıştır taşımak için..

O da çözüm değil, tüketilen şeylerde stok bi yere kadar
    Benim kiler soğuk hava deposu gibin, 6 aylık yetecek erzak mevcut ama zaman çok hızlı akıyor, sürekliliği olmuyan bi şeyin tasarrufunun olmuyacağını anladım ve bıraktım bittikçe marketten alıyorum artık, bazan gözüm yemiyor bu sıcakta dışarı çıkmaya,tilifun edip getir olm şunu diyorum 20 dakkaya getiriyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

7. İşlem hacminin büyük kısmı gün içi, 2-3 günü düşünürsek %99 filandır.

Ne alan gerçek alıcı ne satan gerçek satıcı deniyor.

Normalde elinde en az 1 yıl tutup satmayana ondan sonra aylık kira veya bonus ödenmesi gerekir.

Sohbet odalarında değişik alternatif sistemler düşünülüyor ama tam anlatamadan başkasına söz veriliyor.

Eskilerden biri bizde sistem yabancı kuralların Türkçe'ye çevrilmesi ile oluşturuldu, olaylar oldukça yama yapılıyor. Tekrar baştan düşünülmesi gerekir dedi.

Birinin akrabaları hesap açmış akrabalar paralarını beraber hareket ederek yönetiyorlarmış suç olur mu diye sordu. Biri de ben karıma bile söylemiyorum dedi. Çelişkili ilginç durumlar var.

AL SAT yapanlar sistemi bütüncül düşünmüyor açığa serbest olsun, günlük marj daha yüksek olsun vs öneri getiriyor. O zaman kaldırac da artırılsın 1 e 50 olsun, FOREX vari sistem gelsin.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    altına brooks brothers krem pantolon giyip coach'dan kemer takıp , kafandan polo ralph lauren kazak geçirmekle , koluna rolex patek philippe takmakla old money değil sadece komik oluyorsunuz... cemal kantiriy' de falan at binip poz kesmekle de sosyete olunmuyor... bizim ülkede parası olan da olmayan da şuymuş buymuş , '' miş, muş'' gibi yaşadığı için '' miş & muş '' ekonomisine dayalı gidiyoruz...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 925/1005 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •