Sayfa 930/993 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Kaldıraçlı long olduğum halde ben de stoplanmamıştım.
    Overshoot sırasında, hele ki 50 haftalık ortalamadan çok uzaklaşılmışsa (daha önce bir çok kez anlattım) yukarıda bahsettiğimden daha büyük pozisyon açmak intihar olabilir. Fazlalıkların bir noktada kapatılması gerekir, ben öyle yapmıştım.
    O yüzden önemli gördüğüm zamanlarda gelip kelepir/adil değer/overshoot dan bahsediyorum.
    Takılıyorum Sn Arap Şükrü, haklısınız elbette...VIOP ta MB 10 kaplan gücünde, GOD mode...mantıken ve tepkisel olarak VIOP ta dolar TL işlemi yapmamak lazım...en kelepir görünümde de bunu yapmayacağının garantisi yok, çünkü onlar mesela bazen bir yataya gereğinden fazla önem atfedebiliyorlar..v.s.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu geceye kadar oğlan reşit olur.
    Reşit olduktan sonra da direk Coşkun moduna geçmez inşallah, Coşkun moduna geçince dikkat çekiyor...meydan dayağına geliyorlar, usul usul, yan yan...

3. Bugünün merakla beklenen haberi Temmuz ayı ihracat ve ithalat rakamları olacak.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bugünün merakla beklenen haberi Temmuz ayı ihracat ve ithalat rakamları olacak.
    İhracat rekoru her yerde manşetten verilir de ithalat için yazıların sonlarındaki detayları araştırmak lazım.

18 e 5 kaldı son saniyeler.havai fişek kutlaması var akşama[emoji39]

6. demin baktım ziraat internet şey alış 17,90 şey satış 18,20
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Reşit olduktan sonra da direk Coşkun moduna geçmez inşallah, Coşkun moduna geçince dikkat çekiyor...meydan dayağına geliyorlar, usul usul, yan yan...
    usta şifreli yayın gibim yazıyonuz bişey anlamıyorm

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta şifreli yayın gibim yazıyonuz bişey anlamıyorm
    Şerro diyor 18’i geçerse ve agresif hareketler yapmaya kalkarsa, zopalı adamlardan dayak yer, yan yan, aşağı aşağı gidebilir.

Sayfa 930/993 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •