Sayfa 938/999 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da ;Dün akşam saatlerinde Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde Suriye uyruklu I.A adlı şahıs, akrabası olan Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilmiştir.''

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Oğlum bak..Bu forumda senden başka kimse ile uğraşmıyorum...ÇÜNKÜ SEN G. ZE...N

Yazdıklarının nasıl yankılandığını bilmiyorsun.SANA vasi tayin etmek lazım.
    benle uğraşamazsın uğraşıcan tek şey var oda ben istersem ha seni adam yerine koymamayı söylediler havlar susar dediler ama bir insan bel altı havlamayı iş haline getirmişse sokar sokar çıkarırım bokun içine .
    sen şimdi neden geldin bulaştın o haberler her yerde yayınlanıyor mu evet ne yazacağımızı ne yorum yapacağımızı senin gibi okuduğunu anlamayan totoşa mı sorucaz.Hadi ayarımı fazla kaçırma ezmeyeyim akşam akşam .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Adamlar bayrağımı yakıyor ona yorum yapıyorum lavuk çıkmış sabahtan beri gaza getiriyorsun diyor ********lerin yaptıklarını millet paylaşıp buraya koydum diye oradan çakallık yapıp iftira atıyor .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tam sarıdan döndük...ONUN ALTI: BU PASTA VE 6 HAFTALIK 2.2 MİLYAR SATIŞ İLE...bence PİSTON AŞAĞI olur..

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tam sarıdan döndük...ONUN ALTI: BU PASTA VE 6 HAFTALIK 2.2 MİLYAR SATIŞ İLE...bence PİSTON AŞAĞI olur..

Bu ne lan kanal çizmişin biz bunları çizdik ağladın durdun buralarda formasyon çizdik o iş hikaye dedin kafan basmadığı için bugun 2 li tepe ve ters bayrak formasyonu hedef 10200 yazmışın lan şakamısın sen formasyon diye birşey yok deyip nedir bu çok güzel hareketler
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Orada bayrağımıza el uzatılmıştır.BUNU YAPAN 20-30 kişilik it sürüsüdür.Belki de istedikleri olayın ülkemdeki yansımasıdır.

Yani ülkedeki mülteci rahatsızlığının fiili bir karmaşaya dönmesidir..Ülkenin ne hale geleceğini senin gibisi düşünemez.

Ülkem büyük devlettir..O sayılı hayduta haddini bildirecektir..

Ama bunu karmaşaya ve fiili bir linç kültürüne dönüştürürsen orada en fazla benim ülkem zarar görür..Zaten toplumun bu konuda hassasiyeti çok fazla..

Sende sosyal medyadaki 3 çakalın teyit edilmiş veya edilmemiş her türlü şevhetli yorum-haberini yapıştırarak onları o HAİN EMELLERİNE alet oluyorsun.

7. yönetim apkoş şimdi geldi bana bulaştı beni tahrik etti bunu bilinçli yapıyor bende ateş ettim.Yazdıklarına bakarsanız benim ateş etmem için gerekçeli iftiralar bunlarında savunmamda yer almasını talep ediyorum.
    Avukat istemiyorum ateş ettim ama ağır tahrik var.
    şimdi bunları bulut neden yazdı diyenler olucak bu ve bunun gibiler böyle gelip ortalığı karıştırıp benim gibi sinirli kişilerde sert yazı yazdığında yönetime şikayet ediyor bilinçli yapılıyor bu saldırılar.
    Ha bu vatandaş başkalarınada ortaya yazarak laf sokma işine giriyor millet muhatap olmuyor bende olmucamda ifademde belirttiğim gibi ağır tahrik etti.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Formasyonlar teknik analizde var olan bir olgu.Benim karşı olduğum: KURALLARIN NET OLMAMASIDIR...

Kaç saat-gün beklenmeli..ve tersi olursa ne yapılmalı..bunların cevabı yoksa çöptür.

Mesela benim stratejime göre kanal altında 1 günlük kapanışta: PİSTON FORMASYONU olur.

veya seçenek: 1 saatlik kapanış beklersin ama para olayına bakarsın vs...

Sayfa 938/999 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •