Sayfa 942/999 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    mevduatçı yine iyi kötü geçinip gidiyor borsacıları bugün ince ince kıydılar bulaşılmaması gerektiğini birkez daha anladım.

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Abi geçmiş olsun tüpraş ve Ereğli bugün çok düştü.. Sana tavsiyem böyle zamanlarda kendini rahat bırak. Dişlerini fazla sıkma..ilk günler zor geçer sende zamanla alışırsın.. Gelmiş geçmiş olsun..
    Ben 90 lı senelerden beri alışığım...neler görmedim neler...temettümü alırım keyfime bakarım...bunların da canı var...bi yere kadar dayanabildiler...ama tepkileri çabuk olur...

Yılbaşında (daha 3 ay önce) EREGL 7 tl, TUPRS 118 tl idi...Keşke düşmeyeydi ama napalım...buna da şükür...

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben 90 lı senelerden beri alışığım...neler görmedim neler...temettümü alırım keyfime bakarım...bunların da canı var...bi yere kadar dayanabildiler...ama tepkileri çabuk olur...
    İnşallah abi.. İnşallah Allah yardımcın olsun
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    mevduatçı yine iyi kötü geçinip gidiyor borsacıları bugün ince ince kıydılar bulaşılmaması gerektiğini birkez daha anladım.
    borsa da şirkete ortak oluyorsun diyor bazıları halbuki öyle değil sen risk alıp hisse alıyorsun şirkete faizsiz katkı veriyorsun ama sen zarar ettiğinde kimsenin umurunda olmuyor şirket personeli yönetimi lüks hayatlarına devam ediyor gerçek ortaklık karda da zararda da ortaklıktır böyle bir sistem olsa en büyük borsacı ben olurdum

Maşallah borsa %6 dan fazla coşmuş

Nisan toplantısında faiz artışı gelirmi yoldaşlar swap 1800 olmuş ver coşkuyu.

7. Yarın sabaha kadar rahatız. Borsadaki düşüş bugün durdu Bu Çarşambanın adı ne olacak acaba

Sayfa 942/999 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •