Sayfa 114/343 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 905 - 912 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Bu nedir ya? her gün 8-9 bin lot işlem hacmiyle kapatmaya başladı, bu hissede bizden ve patrondan başka malı olan yok mu ya? hadi bizi geçtik zaten satmıyoruz, patron uzun zamandır ne alıyor ne satıyor, peki geri kalan lotların sahiplerine ne oluyor, öylece bekliyorlar ve satmıyorlarda almıyorlarda neyin peşindesiniz??
    Bn heyecan katmak için 31 li satımları başlattım...diğer ky larda sanırım adetler az olduğundan yazma ihtiyacları bu forumda yok...bir ara bnde su adette hisse var diye yazıyordum diğer arkadaşlarda yazsın diye sonra kızdılar yazmadım...ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bilançonun açıklanmasına 15 günden az bir süre kaldı. Endeks gördüğü en yüksek seviyeye ulaşmasına rağmen Bakab yaklaşık %10 aşağıda kaldı.

Normal şartlarda brüt karlılık ve EBİTDA olarak en iyi çeyrek performansının bu bilançoda olması lazım. Finansal giderlerden dolayı net kar rakamı bir miktar baskılanabilir ama onun da önceki çeyreklerden aşağı olmaması gerekir.

Şirketin şu andaki kur ve hammadde fiyatlarına göre son çeyrekte daha da iyi rakamlar açıklaması lazım ancak bu şirkette olması gereken ile gerçekleşen birbirini tutmadığı için net konuşmak zor.

3. Bilanço hareketi henüz başlamadı, 3.çeyrek sonu itibari ile yaklaşık 17-18 milyon TL.kar edebilecek durumda olan bir firma zaten bu fiyatlarda durmamalı, hissede speğin önümüzdeki hafta sonuna kadar bu duruma göre pozisyon alacağını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Bilanço hareketi henüz başlamadı, 3.çeyrek sonu itibari ile yaklaşık 17-18 milyon TL.kar edebilecek durumda olan bir firma zaten bu fiyatlarda durmamalı, hissede speğin önümüzdeki hafta sonuna kadar bu duruma göre pozisyon alacağını düşünüyorum.
    Kar rakamında finansal gelir-gider farkı etkili olacak ama 17-18 milyon düşük bir rakam. İlk iki çeyreğe göre karlılığı olumlu etkilemesi gereken gelişmeler oldu. 20 milyon civarında bir kar rakamını yakalaması lazım.

Hiçbir olumsuz neden yokken kar rakamının düşük gelmesi son 5 yılda yapılan operasyonlara geri dönüş demektir.

5. Kar rakamları ile artık oynayamazlar bu saatten sonra kendi ayaklarına kurşun sıkmazlar diye düşünüyorum, kağıda ilgi her geçen gün artıyor, 9 aylık bilanço gelir tablosu açıklanınca sadece bizler değil büyük yatırımcılar, fonlar, yabancı yatırımcılar bilanço ve gelir tablosunu görecek, en azından bir kısmı alım yönünde tercih yapacaktır

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Kar rakamları ile artık oynayamazlar bu saatten sonra kendi ayaklarına kurşun sıkmazlar diye düşünüyorum, kağıda ilgi her geçen gün artıyor, 9 aylık bilanço gelir tablosu açıklanınca sadece bizler değil büyük yatırımcılar, fonlar, yabancı yatırımcılar bilanço ve gelir tablosunu görecek, en azından bir kısmı alım yönünde tercih yapacaktır
    Fon yada yabancı yatırımcı hangı lotları alacak kı...piyasada kağıt mı kaldı ....birkaç ky ve yalancı yatırımcı Cb nin elinde malllar ..,akıllı yabancının bu tahtada işi oşmaz

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Fon yada yabancı yatırımcı hangı lotları alacak kı...piyasada kağıt mı kaldı ....birkaç ky ve yalancı yatırımcı Cb nin elinde malllar ..,akıllı yabancının bu tahtada işi oşmaz
    Bence yabancının ilgisi olursa hisseye öyle bir girerki fiyati ucuz zaten tavana kadar ne bulursa alır, 40.000 lot ünlü menkulde duruyor, bu ünlü menkul yabancılara islem yapan bir aracı kurum, almış koymuş zamanında, mal Yoktur diye bir şey yok, her zaman mal olur ama az olur, yeterki hisseye ilgi olsun tutamazlar,

8. Yabanci olmazsa yerli olur, iyi bir kar açıkladığı zaman ilgi çeker talep olur, zaten satıcıda yok bunu firsat bilip yukarı sürebilirler

Sayfa 114/343 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •