Sayfa 73/1001 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    bu sitede kim büyük kur hareketleri oluşturabilir, bırakın Allah aşkına.

üslubunuz her ne kadar kibar olsa da, 100 dolar alan vatandaşı hain ilan edenlerle aynı zihniyette olduğunuz belli.
    lütfen böyle provokatif etki yaratacak yönlere çekmeyin şu konuyu.
    Sayın djoz,Garp cephesinde yeni bir şey yok bizde ŞARK zihniyetindekilerde yeni bir şey yok denilerek ifade edilebilir. Hala aynı teraneye devam ,100 Dolar alan bile vatan haini ama YİD martavalı ile YANDAŞ müteahhide üstelik 80 milyon vatandaşın yaşadığı TC devletinin kefaleti ile alınan kredilerle yaptırılan DELİ DUMRUL köprülerine DOLAR cinsinden geçiş garantisi verenler için laf yok. Sonra vay efendim aynı gemideyiz manipülasyon yaparak vatana ihanet etmeyin ilavetende ` yanlış anlaşılmasın ben bu yönetimin destekçisi falan değilim `demeyide unutmayacağız.

2. 4.xx ,olacak, 5,xx olacak. Su tarihte yaziyorum bak buraya kalibinda yazip, birde pesinden ytd yaziyorsa , kesin nedir bu insanlarin maksadi? Kur farkindan ekmek parasi mi?
    Benim itibarim onemli degil. Forumda art niyetli olmayanlar yorumu anlar degerlendirir.
    Bir de ismi yanlis hatirlamiyorsam bannu: turkiyenin sorunlari çozülecek eşiği aşti vs..dayanaksiz buyuk iddialari bulunan felaket tellali mevcut. Bunlarin yazdiklarini yorumlayin.
    Yeni yetme esnaf sark kurnazi felan degilim. 30 yildir çok spek, ve manuplasyon gordum. Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli.

SM-G9350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Angaralı Gardaş; 01-11-2017 saat: 01:44.

YTD. KONUYLA ALAKASI YOK AMA BELKİ FAYDASI OLUR.

4. Vaktiniz varsa okumanızı öneririm:
    http://www.hakanozyildiz.com/2017/10...geri.html#more
    Neden dolar ve euroda artışın kaçınılmaz olduğunu açıklıyor.
    Vaktiniz yoksa da son paragrafını alıntılayayım aşağıya onu okuyun:

"Bu günkü şartlarda bu kesimlerin, borçlarını geri ödeme zamanı gelince ya daha yüksek faizle yeni döviz borcu bulmaları ya da daha çok TL bulup piyasadan döviz satın almaları gerekecek. Ekonomi dışarıdaki değişkenlere bağımlı hale geldi. Şimdi dünyada dövizin bolluğu bitiyor. Artık alınan dövizli kredilerin önemli bir kısmını geri ödeme zamanı geliyor. Geri öderken elimizde yeteri kadar TL olsa bile, ödeme yabancı parayla yapılacağı için döviz bulmamız lazım. Oysa bizim ihracat, turizm ve diğer döviz gelirlerimiz, artan dış borç taksitlerimize yetecek kadar artmıyor. Aldığımız borçların çoğunu ithalata ve inşaata harcadığımız için yeteri kadar döviz gelirimiz yok. Çünkü inşaat yatırımları döviz kazandırıcı veya ithal ikameci değil. Bu kıtlık, yavaş yavaş kurlar üzerinde baskı yapıyor. "

5.  Alıntı Originally Posted by Angaralı Gardaş Yazıyı Oku
    4.xx ,olacak, 5,xx olacak. Su tarihte yaziyorum bak buraya kalibinda yazip, birde pesinden ytd yaziyorsa , kesin nedir bu insanlarin maksadi? Kur farkindan ekmek parasi mi?
    Benim itibarim onemli degil. Forumda art niyetli olmayanlar yorumu anlar degerlendirir.
    Bir de ismi yanlis hatirlamiyorsam bannu: turkiyenin sorunlari çozülecek eşiği aşti vs..dayanaksiz buyuk iddialari bulunan felaket tellali mevcut. Bunlarin yazdiklarini yorumlayin.
    Yeni yetme esnaf sark kurnazi felan degilim. 30 yildir çok spek, ve manuplasyon gordum. Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli.

Merak etmeyin buralarda yazılanların piyasaya yön verme gücü yok, geyik yapılıyor, başkalarının aklına göre yatırım yapan zaten iflah olmaz, okuyup geçin dikkate almayın, sallamak serbest, iki ay önce de dolar üç lira olacakçılar basmıştı burayı şimdi kayboldular.
    "Dayanaksiz buyuk iddialarda bulunanlari forum yoneticisi engellemeli." önerinize de katılmıyorum, hem ölçülebilir bir kıstas değil hem de bu iş "herkes benim gibi düşünsün"e gider. Beğenmediğiniz insanları engellerseniz yazdıklarını görmezsiniz, en kolayı bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Aleksandr Yazıyı Oku
    Tamam sadece şort giymiş krala çıplak demek biraz abartı ama olan çıplaklığı görmezden gelip yok saymak ta vatanseverlik değil, olsa olsa kral severliktir.

Bir ülkeyi (politikalarını, gücünü) sevmiyorsun diye, o ülkenin para birimine paçavra demek senin üstünlüğünü değil hazımsızlığını gösterir. Ayrıca forum kuralları her türlü hakaret ve ayrıştırıcılığı engellemek için vardır.

Lütfen herkes durması gereken yeri bilsin. Durduğu yeri bilmeyen gideceği yeri de bulamaz.

Dolar ister kabul edin ister etmeyin evin sigortası gibidir. Bir noktaya kadar kendini güvenceye almaya yarar. Güç kaynağı patladığında ise yine karanlıkta kalınır.
    Tabi bunda en az suçlu sigorta takandır.

Sevgili vatanseverler karanlıkta kalırsak lütfen karanlığa sövmek yerine jeneratörün niye patladığına odaklanın. Öyle bir durum yoksa da gereksiz gerilim yapıp kimsenin sigortasını attırmayın.
    Harika bir yazı..

7. Zarrab itirafçı oluyormuş, doğru ise pazar karışır...
    https://www.nytimes.com/2017/10/31/n...ld-trader.html
    sayın SAW cafe'de paylaşmış.

Alıntı Originally Posted by Angaralı Gardaş Yazıyı Oku
    4.xx ,olacak, 5,xx olacak. Su tarihte yaziyorum bak buraya kalibinda yazip, birde pesinden ytd yaziyorsa , kesin nedir bu insanlarin maksadi? Kur farkindan ekmek parasi mi?

ne yani sen bana güvenmiyonmu bu yıl doalr 5.69
    önümüzde ki yıl 7,31 her türlü teknik analiz metodunu denedim uyguladım
    işin içine stilimi de kattım bu rakamları tespit ettim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 73/1001 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz