Sayfa 59/651 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 465 - 472 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Beklediğimiz haber yarın gelebilir bunlar bilanco öncesi yada hemen sonrasında önemli haberler paylaşıyor ki bilançonun olumsuzlukları unutulsun

2.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Beklediğimiz haber yarın gelebilir bunlar bilanco öncesi yada hemen sonrasında önemli haberler paylaşıyor ki bilançonun olumsuzlukları unutulsun
    Ne haberi bilmediğimiz biseymi var

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Beklediğimiz haber yarın gelebilir bunlar bilanco öncesi yada hemen sonrasında önemli haberler paylaşıyor ki bilançonun olumsuzlukları unutulsun
     Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Ne haberi bilmediğimiz biseymi var
    Siz danışıklı mı yazıyorsunuz....

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Ortaklık görüşmeleri devam ediyor olup somut gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylasilacaktir şeklinde bir haber bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Ortaklık görüşmeleri devam ediyor olup somut gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylasilacaktir şeklinde bir haber bekliyorum
    Batık şirketle ilgili ortaklık görüşmesi ancak böyle şirketleri alan bir firma varsa onunla yapılır öyle bir şirket varmı bildiginiz

6. olumsuz görüş bildirenler yarın büyük gün.....
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Batık şirketle ilgili ortaklık görüşmesi ancak böyle şirketleri alan bir firma varsa onunla yapılır öyle bir şirket varmı bildiginiz
    Ben yinede bir haber bekliyorum piyasanın olumlu karşılayacağı bir haber olacağını düşünüyorum bir duyumum falan yok sadece tahmin önceki tecrebelerim böyle bir haber geleceği yönünde önceki bilançolarda da olumlu açıklamalar yapmışlardı

8. Hisse.net sayfasındaki haber muhtemelen herkes görmüştür ama yinede görmeyenler için.

Direkt olarak bimeks ile ilgili değil ama belki hayalleri taze tutar

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur

Sayfa 59/651 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •