Sayfa 915/997 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sanki seçim sonuçlarını oy dağılımına göre açıklıyorlar, enflasyon nedir ki basit bir ayrıntı.!!
    Ufak bir ayrıntı diyorsunuz da ekim yada kasım ayı enflasyonu 12.90 dı. Bankalar 14 faiz veriyordu ..dolar 3.70 ten 3.95 e nasıl geleceğini şaşırdı 10 günde ... sonra 50 baz puan yükseldi de üzerine de aralık ocakta enflasyonda malum baz etkisi maz etkisi 11 oldu .. doların hali ortada ..piyasa ahmak değil en az 1-1.5 puan reeli görmediği zaman geçiyor dövize ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ufak bir ayrıntı diyorsunuz da ekim yada kasım ayı enflasyonu 12.90 dı. Bankalar 14 faiz veriyordu ..dolar 3.70 ten 3.95 e nasıl geleceğini şaşırdı 10 günde ... sonra 50 baz puan yükseldi de üzerine de aralık ocakta enflasyonda malum baz etkisi maz etkisi 11 oldu .. doların hali ortada ..piyasa ahmak değil en az 1-1.5 puan reeli görmediği zaman geçiyor dövize ..

piyasa bu hareketleri kimin açıkladığı enflasyona göre yapıyor
    senin enflasyonun gerçek değerleri göstermiyor lakin buna göre reel değer hesaplanıyor
    dünyada likidite bolluğu olmasaydı dediğiniz 1.5 puan reel getiri ne kadar olurdu acaba.?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    piyasa bu hareketleri kimin açıkladığı enflasyona göre yapıyor
    senin enflasyonun gerçek değerleri göstermiyor lakin buna göre reel değer hesaplanıyor
    dünyada likidite bolluğu olmasaydı dediğiniz 1.5 puan reel getiri ne kadar olurdu acaba.?
    Kimin olacak tuikin ..nerden biliyorsunuz gerçek değerleri göstermediğini. ...ben bilmiyorum kaç olacağını siz biliyorsanız söyleyin

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kimin olacak tuikin ..nerden biliyorsunuz gerçek değerleri göstermediğini. ...ben bilmiyorum kaç olacağını siz biliyorsanız söyleyin

ben gıda işindeyim ister migrosa gidin ister bime 3 yıl önceki fiyatları bugünküyle kıyaslayın
    tabii elinizde veri varsa ya da hatırlayabiliyorsanız, tek bir mamulden de bahsetmiyorum

5. enflasyon sepetinde gıda harcamalarının ağırlığını azaltıyorsun
    bunu yanında alkollü içeceklerin payını arttırıyorsun
    duyan da memlekette millet boğazından kesip alemciliğe başladı zannedecek..!!

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku

en basit olarak BİM'e git ortalama senelik %25 pahalıya satmaya başladılar.BİM'in sahipleri salak değil enflasyon ne kadarsa o kadar zam yapıyorlar.Tüik her zaman gerçeğin yarısını açıklar. reel faiz bu durumda -12 civarında yani TL de kalan tam battı. dolara gelirsek dolar yolunu bulur o konuda şüphem yok. o zaman burada tüh nasıl almadık ağlaşmaları duyulacak.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın power, devlet bankalarının kapısından girmem derken düşük faiz verdikleri içinse tamam ama yok güvensiz oldukları içinse çok doğru bir düşünce değil. Sistem kirizi olmadıktan sonra mevcut durumda bence kolayına hiç bir bankada risk olmaz ama sistem aksarsa hangi bankaları kurtarırlar ? Devlet kendi bankasını mı yoksa küçük özel bankaları mı ?
    umutabi bu bankalar bana göre güvensiz ve onlardan uzak durmak benim tercihim.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi bu bankalar bana göre güvensiz ve onlardan uzak durmak benim tercihim.
    Tercih sizin.

Sayfa 915/997 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •