Sayfa 40/1230 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Sayın cautionary sizde de fener hissesi var. Bedelli hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Öncelikle fener hissesini rasyonel sebeplerle değil, duygusal nedenlerle aldım...bu yüzden miktarı da az.

Bedelli konusuna gelince, beklenen bir şeydi, başka çıkar yolu da yoktu zaten.,kısa vade için 30 altı önemli bir alım fırsatı olur bence.

2. Merhaba öncelikle. Ben 30 yaşındayım 3.5 senedir özel sektörde mühendis olarak çalışıyorum. Şimdiye kadar kazandıklarımı hiç biriktiremedim, malesef kazandığımı harcadım üstüne bir miktar da borç yaptım. Artık bu duruma bir son vermek istiyorum. Daha önceden borsa ile hiçbir alakam olmadı, 2 haftadır borsanın içindeyim , kavramları teknik terimleri öğrenmeye çalışıyorum.Her ay %40 Hisse senedi ve fon %40 Dolar %20 de enpara mevduat şeklinde portföy oluşturarak birikim yapmayı düşünüyorum. Fonlar arasında ak portföy yeni teknolojiler yabancı hisse senedi fonu,iş portföy elektrikli araçlar karma fon, yapı kredi portföy yabancı teknoloji hisse senedi fonu dikkatimi çekti. Bu üç fon hakkında düşünceleriniz nedir?Ayrıca temel analiz uzun vade yatırımcılıkta oldukça önemli deniyor. Temel analiz yaparken kilit nokta nedir, nasıl yapılır ?
    Teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar
    Son düzenleme : onurg57; 01-07-2018 saat: 09:53.

3.  Alıntı Originally Posted by onurg57 Yazıyı Oku
    Merhaba öncelikle. Ben 30 yaşındayım 3.5 senedir özel sektörde mühendis olarak çalışıyorum. Şimdiye kadar kazandıklarımı hiç biriktiremedim, malesef kazandığımı harcadım üstüne bir miktar da borç yaptım. Artık bu duruma bir son vermek istiyorum. Daha önceden borsa ile hiçbir alakam olmadı, 2 haftadır borsanın içindeyim , kavramları teknik terimleri öğrenmeye çalışıyorum.Her ay %40 Hisse senedi ve fon %40 Dolar %20 de enpara mevduat şeklinde portföy oluşturarak birikim yapmayı düşünüyorum. Fonlar arasında ak portföy yeni teknolojiler yabancı hisse senedi fonu,iş portföy elektrikli araçlar karma fon, yapı kredi portföy yabancı teknoloji hisse senedi fonu dikkatimi çekti. Bu üç fon hakkında düşünceleriniz nedir?Ayrıca temel analiz uzun vade yatırımcılıkta oldukça önemli deniyor. Temel analiz yaparken kilit nokta nedir, nasıl yapılır ?
    Bahsettiğiniz fonları beğenmedim. Fon tercihim özel sektör borçlanma ve orta-uzun vadeli borçlanma (TL) fonlarıdır.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz fonları beğenmedim. Fon tercihim özel sektör borçlanma ve orta-uzun vadeli borçlanma (TL) fonlarıdır.

Özel sektör borçlanma araçları fon kapsamında riskli , tüpraş gibi şirketlerde sorun yok ancak diğer şirketlerde her zaman sıkıntı olma ihtimali var.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Öncelikle fener hissesini rasyonel sebeplerle değil, duygusal nedenlerle aldım...bu yüzden miktarı da az.

Bedelli konusuna gelince, beklenen bir şeydi, başka çıkar yolu da yoktu zaten.,kısa vade için 30 altı önemli bir alım fırsatı olur bence.
    Yanlış anlamış olabilirim. Ali koç kulübe vereceği kaynağı bedelli sermaye artırımı ile mi koyacak ?

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by onurg57 Yazıyı Oku
    Merhaba öncelikle. Ben 30 yaşındayım 3.5 senedir özel sektörde mühendis olarak çalışıyorum. Şimdiye kadar kazandıklarımı hiç biriktiremedim, malesef kazandığımı harcadım üstüne bir miktar da borç yaptım. Artık bu duruma bir son vermek istiyorum. Daha önceden borsa ile hiçbir alakam olmadı, 2 haftadır borsanın içindeyim , kavramları teknik terimleri öğrenmeye çalışıyorum.Her ay %40 Hisse senedi ve fon %40 Dolar %20 de enpara mevduat şeklinde portföy oluşturarak birikim yapmayı düşünüyorum. Fonlar arasında ak portföy yeni teknolojiler yabancı hisse senedi fonu,iş portföy elektrikli araçlar karma fon, yapı kredi portföy yabancı teknoloji hisse senedi fonu dikkatimi çekti. Bu üç fon hakkında düşünceleriniz nedir?Ayrıca temel analiz uzun vade yatırımcılıkta oldukça önemli deniyor. Temel analiz yaparken kilit nokta nedir, nasıl yapılır ?
    Hayırlısı olsun
    Fon tercihinizi özel sektör yerine devlet tahvili olarak yapmamanızın özel bir nedeni var mıdır
    İyi çalışmalar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yanlış anlamış olabilirim. Ali koç kulübe vereceği kaynağı bedelli sermaye artırımı ile mi koyacak ?

Bildiğim kadarıyla bu konu net değil...ayrıca fener hisse olarak uzun vadeli yatırıma konu olacak bir hisse değil,,,duygusal nedenlerle ve sembolik miktarda aldığımı söylemiştim...bence bu başlıkta fazla konuşulmayı hak edecek bir hisse değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Yatırım fonlariyla yönetim ücreti adı altında milleti fena kazikliyorlar..toplam meblağ üzerinden %3 lere varan komisyon alıyorlar...eğer hisse senedi fonu alacaksınız kap a girip portföyune bakın ..direk onları alın derim.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 40/1230 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •