Originally Posted by 
Bankers

Bizlerin maliyeti ya çok düşük ya da miras kalmış hisseler. Al sat yaparak kar etme güdüsüyle edinilmiş hisseler değil yani. Sizde hisse var mı yok mu bilmiyorum, aklınıza yatmadı anladığım kadarıyla, size önerim varsa satın, yoksa da almayın. Merak ettiğiniz bir şey varsa da araştırıp buraya yazarsınız, öyle miydi böyle miydi şeklinde sorularla bizlerin aklı karışmıyor çünkü.

Teşekkür ederim. Grup hisselerinin fiyat hareketleri dikkatimi çekmişti, mevcut seviyeleriyle butcem açısından İSBTR alabilirim diye düşünerek hisselerin kıymetini araştırmaya başlamıştım. O nedenle internette yaptığım aramalarda en çok bilgiyi bu forumda buldum. Dediğiniz gibi benim pek aklıma yatmadı ama kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Yazdıklarım da kesinlikle yönlendirme ya da tavsiye niteliği taşımamaktadır. 
Kişisel olarak işkur hisselerinin 10% karpayi hakkının üzerindeki 250bin tl limitinin  kaldirililmasi gerektiğini gösterir yasal bir dayanak bulmayı istedim ve halen de istiyorum. Buna inanan birisi için mevcut fiyatlar olası getiri dusunulunce çok ucuz..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

Yer İmleri