Adamın köken Lübnan
Zate adamın dili dini rengi en önemsizi
Adam sadece Bi nokta. En tepede olsa da
İster noktanın üstünden atla ister yanından geç hiç fark etmez
Ama o noktayı kapsamayı seçmişler bu defa
Artık her niyeyse
Adamın köken Lübnan
Zate adamın dili dini rengi en önemsizi
Adam sadece Bi nokta. En tepede olsa da
İster noktanın üstünden atla ister yanından geç hiç fark etmez
Ama o noktayı kapsamayı seçmişler bu defa
Artık her niyeyse
yaw moruk
carlos ghosn tutuklanmış ama İran ambargosu sebebi ile değil. haberi görmüştüm aldırmamıştım, beynimde geri plana atmışım, hırsız olduğu için tutuklanmış.
Odunlu eğitim kampının mart dönemine adını yazıyorum, 3 milyon ZAR azır et. Allahtan yeni bi kumralada mız olmadı, yoksa 2 tanesi gözümü korkuturdu, stressden çatlardım.
ghosn zaten hintli soyadıda değilmiş, yazdığın gibi Lübnan kökenliymiş, tip Lübnanlı değil yanlız. Hintli nerden aklımda kalmış, mittal yüzünden. Geçen ay mittali epey araştırmıştım. lan mittal değilmiydi yoksa.? bak şimdi, kafa diğer işte beyin çorba oldu..
Her neyse...
hala kendi işimede geçemedim, çok kaytarıyorum, çoook bildiiniz gibi değil. Piyasa ekranlarını kapatayım..
daha önemli haber de gördüm, MBnin dovizi birazcık artmış, dışardanda bir miktar giriş olmuş.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Son bişey.
ermeni odaTV nin, yahudi mahfi eğilmezin yazısını haber yaptığı sayfada önemli bir bilgi vardı. Siz biliyor olabilirsiniz, ben bilmiyordum.
Bak detayıda unuttum, neydi ya.!
Yıl sonunda bazı fonlar, TL satıp USD alarak bişeyleri kapatıyorlarmış.
En iyisi gidip bi daha bakayım, emin olayım.
Yazıyı aynen kopyala yapayım.
Yılsonunun yaklaşması nedeniyle TL riskini daha fazla taşımak istemeyen yabancıların döviz talebi, kurun yükselmesinde etkili oluyor. Her yıl Noel tatili öncesi yani Aralık ortalarında yaşanan bu gelişme bu yıl TL'nin geçen yıllara göre daha riskli görülmesi sonucu Aralık'ın ilk haftasına çekildi.
Bu neden önemli.?
Doviz düşerkende, çıkarkende sebebini bilmek lazım. Tabi tek sebep bu olmayabilirde, o ayrı mesele.
@NeAcaipDunya
Kim takar İran ı ya
Sanki bu Çinli karı, İran için tutuklandı....
Burdaki amatör yorumlarda
Arkideşlere başarılar
bi kişiyi daha kaçırdık...
Moruk çocukmusun kızma yaw, oku geç. Zaten gırgır yapıyorum. Kamptan adını sildim.
Kim çok hassas, kim değil bilsem ona göre yazarımda, nerden bileyim.? Küsünce anlıyorum ancak. İş iştende geçiyor.
Moruk,ordamısın, kamptan sildim adını.?
Küfür geliyor galiba, azır olayım...![]()
![]()
@NeAcaipDunya
İsmim anılınca bir ses vereyim dedim. Sesi de tarikat notasından verecek olursak şöyle diyebiliriz belki, sadece İslamda değil diğer toplumlarda da tarikatlar sürüsüne bereket,
İnsanoğlu bir gruba, bir sürüye dahil olunca kendisini daha güvende veya adam yerine konmuş hissediyor belki de, bağımsızlık herkesin harcı değil.
Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri