Bilançoya kadar destek atacaktır diye düşünüyorum... Bilanço beklendiği gibi gelmesse zaten tahtayi tutamaz aga... Yok beklenti dahilinde veya daha iyisi gelirse zaten agaya pek gerek kalmaz...
Bilançoya kadar destek atacaktır diye düşünüyorum... Bilanço beklendiği gibi gelmesse zaten tahtayi tutamaz aga... Yok beklenti dahilinde veya daha iyisi gelirse zaten agaya pek gerek kalmaz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
gözlerinizden hiç bir şey kaçmıyor dostlar...evet dostlar bu gün bir trade yaptım...iki gündür 6,50 nin üzerinde bir türlü kalıcı olamayınca vede bu gün teknik olarak rsi nin daha önce satış yemiş olduğu 85 seviyesine artık çok yaklaşmış (77-80) olmasından dolayı ben de 6,45 ortalama ile satmak zorunda kaldım...
iki üç gündür 6,54 ün geçilmesini bekliyordum...geçebilseydi 7,00 lara kadar ivmelenecekti...ama ne yazık ki bir türlü bunu yapamayınca ben de geçmişteki gibi beklemeyip teknikçi arkadaşlar gibi düşünerek satma kararı aldım...
tabi bu satış sadece trade amacı iledir..teknik görünümü düzelir ve kendince dinlenirse tekrardan almak istiyorum...bilançoyu durdodayken görmek istiyorum...bakalım nasip ne olacak ?? yeniden alış için yakından takipte olacağım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
benim aracı kurumu zaten biliyorsunuz (deniz yatırım) lot miktarımı da biliyorsunuz (15 250 adet ) bu iki olayı gördüğünüzde zaten trade yaptığımı anlayacaksınızdır...ki zaten söylemezsem de bunu hemen anlıyorsunuz...pek söylemek istemiyordum ama siz sorunca ister istemez doğruları söylüyorum...
durdo hakındaki düşüncelerimiz ise devam ediyor...temel anlamda bir sıkıntı yok...dediğim gibi şu anda sadece teknik anlamda bir trade yaptım...
geçmişte de aylarca tutmama rağmen teknik olarak durdo zayıfladığında bile satmamıştım....bu seferlik satışta tekniğe uyayım dedim...artık başarılı mı olurum yoksa başarısız mı bilmiyorum...izleyip göreceğiz..
Yer İmleri