Web sitesi değişti yeni, uygulama da bu hafta değişiyormus
https://www.fibabanka.com.tr/gorusle...n-onemli-formu
Buradan herkes bir talep açsa koyulur yakın zamanda.
Günaydın arkadaşlar,
Bu topiği takip edenlerden fonlar konusunda bilgi sahibi olanlar vardır diye düşünüyorum.
mevduat ve döviz yerine ,uzun vadede daha iyi getiri sağlayabilecek fonlar varmıdır.ben olsam şu fonu alırım diyenler fon isimlerini yazarlarsa memnun olurum.
Arkadas hic bir sey doviz yerinde vermez
Git 5 yil once grafiklere bak tefas sitesinde
Elbet bazi fonlar yuksek getiri saglaya bilir o da yabanci ozel sektor fonu bu tip seyler kI o da dovize bagli
Uzun vade kesinlikle dovizindir
Kisa vade alis satis hisse senedi ve riskli fon o da tabi 90 faiz zarar da olur
İyi noktadan alırsan GRAM ALTIN fonları USD yi evire çevire ezer!
Geçtiğimiz 10 senede DOW ve NASDAQ tabanlı USD hisse senedi fonları çok iyi getirdi. Fakat onları artık alırsan trene en son binen olursun. 2019 yazından itibaren yavaş yavaş ABD borsalarında çöküş başlayacak.
Tek çare kısıtlı olan ürünler: fiziksel ALTIN, GÜMÜŞ, PLATİN... Bunların dışındaki yatırımlar önümüzdeki 4 sene çok büyük ihtimalle zarar ettirir. 2025 e kadar sağlam para zamanı!
ERKAN ÖZ ün videoları var: 2020 büyük çöküş.
Yatırımlarının en az %50 si kağıt paraya dayalı olmasın.
Basılan dijital USD EURO GBP JPY TL yavaş yavaş hiperenflasyon sürecini başlatacaktır! HİPERENFLASYON dan korunmaya bakın artık yatırım yaparken.
ABD borsalarındaki zirve trene son binenleri içine alıp uçurumdan aşağı uçacak!
İzmirden yatırım amaçlı ata lira, çeyrek, yarım, tam altın isteyen varsa kuyumcu dan çok daha hesaplı yardımcı olabilirim.. Altın yatırımımdan çıkma kararı aldım.. 2,el bilezik adana, düz) hurda fiyatından tarafımca satışa çıkarılmıştır.. İlgilenen olursa özelden yardımcı olabilirim.. Teslimatlar yüzyüze olacaktır
Yer İmleri