Originally Posted by
Laykın
yawww 1,2 ye kadar süzülebilir falan ne demek arkadaş, neler saçmalıyorsunuz yawww...
ne teknik var ne temel değerlendirme var....
neymiş hissesi de yokmuş da yok alım için de bekliyormuş da ....
boş beleş açıklamalar....
böyle dedim diye millet bende var kesin diyecek de şimdiden söyliyim bende de yok ama takip ediyorum....
%100 bedelli açıklayan örneklerine bir bakın hangi hisse %30 düşmüş????
verdiği örneğin zamanı da neredeyse 8 yıl önce....
hem diyor bu kadar kar ile bedelli onaylanmaz diye hem de diyor %30 düşer....
bu manipulasyonun babasıdır....
biraz araştırmacı olun yawww...boş beleş konuşmayın...galipse galip....hadin kolay gelsin...
burda lakapla bişey yazıp adam olmaya çalışanlara bakmayın araştırın....
heeee şu da var; böyle boş beleş yazılar heryerde olursa hisse 1 e de düşer, ne yazık ki ülkemizde gazla çalışan insan sayısı çok olduğundan ....
napalım 1 e düşerse biz de atlarız hisseye....
ben rakam verilince sinirlendim biraz...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir....
noldu afacan sen niye gaza geldin böyle ki :) sakin sakin yaz sende olasiliklari. gaz özellikle bu tur kagitlarda adami rezil eder amman diyim gardesim sakinlik iyidir :) sen sen ol ustruplu sekilde fikrini yaz bizde neden olmasin diyelim.
bak biz aylardir eksisiyle artisiyla olasiliklari yaziyoruz oluyor olmuyor o ayri hikaye sende yazarsin olur biter yirtik dondan cikar gibi cikipta saygisizlik etmenin alemi varmi guzel kardesim benim.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri