Originally Posted by
ebcim
Sayın Yarımada, ben de ilaç firmalarında tanıdığım bazı arkadaşlarımla konuştum; işlerin çok iyi gittiğini söylediler.Ayrıca, şirketimize (Selec) telefon edip tanımadığım üst düzey yöneticilerle konuştum ;hatta daha sonra da şirketin hisse senetleriyle ilgili yine üst düzey yönetici bir hanımefendi bana işlerinin iyi olduğuna anlattı.Bu arada dediğim gibi tanıdığım muhasebe bölümünde çalışan arkadaşım da ,işlerinin çok yoğun olduğunu , yeni elemanlar alındığını anlattı...Açıkçası önümüzdeki aylarda , buna yılsonu da diyebiliriz,işlerin dünya da ve Türkiye de iyi gitmeyeceğini tahmin ediyoruz.Fakat ,gıda ve ilaç sektörü tam tersi olarak büyüyeceğini çeşitli medya haberlerinde görüyoruz.Ayrıca, Selec ,tüm bu faktörlerin dışında çok ucuz kaldığını bilançoyu incelediğimde de görebiliyoruz.Ama, Türk borsası bir garip işliyor ! Uçak uçmuyor ama hissesi uçuyor, spor kulüpleri tam bir borç batağında ancak;hisseleri süper !.Yine borsa da işlem gören fakat şirketleri geçici olarak kapanan firmalar bile gayet güzel fiyatlardan işlem görüyor ! Olacak iş değil ! Bütün bunların yanında Selec bedava kalıyor.Tabi ki,bunlar benim yorumum.Kesinlikle doğruluğu kanıtlanmamış.Karar , yatırımcının..
Yer İmleri