Sayfa 133/346 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Ne güzel rtabl aya gitsin siz selec 5-6 tl ye deyin....biz limon satiyoruz rtabl kit satiyormus....bilancoda degisim olmasa bile ederi bu fiyatlar degil....sizin dediginiz olursa lotum artar sadece...bol şans...
    Haklısınız hocam
    Yeni bir şirket kuracağım desem
    İlaç dağıtımı için olsun.
    Depo
    Araçlar
    Eleman
    Ve işte prosedür falan filan
    Kaça kurabilirim bu sirketi?
    💯 Milyar
    Ya baktım profesyonel olayım dedim halka açayım dedim ortak edineyim.
    Yüzde 10 u na ne kadar para almam lazım
    Evet ne kadar alırım 10 milyar almam lazım
    9 alırsam 1 milyar zarar ederim.
    11 alırsam siz zarar edersiniz.
    Buna piyasa pd dd der.
    Şu anda bunun PD dd si 1.5 gibi birşey
    Yani ilk defa alan kişi 💯 milyarlik malin ortaklık kısmın yüzde onuna 15 milyardan almış olur.yani normal piyasada yüzde 50 fazladan almış olursunuz.
    GYO lar mesela PD dd 0.50 den işlem görür.
    ASELSAN gibi kritik sektörler 3 üzerinden işlem görür.
    8 in üzerinde riskli dedim ama sağlık sektöründe hareket olduğu için bilanço dönemine kadar 9.950 kısa vadeli hedefim var.tum sektörler durduğu için o da.
    Bilanço büyük oranda 11 Mayıs gibi açıklanacak.
    Anlatabildimse sevindim
    Ytd

2. Sayın Yarımada, ben de ilaç firmalarında tanıdığım bazı arkadaşlarımla konuştum; işlerin çok iyi gittiğini söylediler.Ayrıca, şirketimize (Selec) telefon edip tanımadığım üst düzey yöneticilerle konuştum ;hatta daha sonra da şirketin hisse senetleriyle ilgili yine üst düzey yönetici bir hanımefendi bana işlerinin iyi olduğuna anlattı.Bu arada dediğim gibi tanıdığım muhasebe bölümünde çalışan arkadaşım da ,işlerinin çok yoğun olduğunu , yeni elemanlar alındığını anlattı...Açıkçası önümüzdeki aylarda , buna yılsonu da diyebiliriz,işlerin dünya da ve Türkiye de iyi gitmeyeceğini tahmin ediyoruz.Fakat ,gıda ve ilaç sektörü tam tersi olarak büyüyeceğini çeşitli medya haberlerinde görüyoruz.Ayrıca, Selec ,tüm bu faktörlerin dışında çok ucuz kaldığını bilançoyu incelediğimde de görebiliyoruz.Ama, Türk borsası bir garip işliyor ! Uçak uçmuyor ama hissesi uçuyor, spor kulüpleri tam bir borç batağında ancak;hisseleri süper !.Yine borsa da işlem gören fakat şirketleri geçici olarak kapanan firmalar bile gayet güzel fiyatlardan işlem görüyor ! Olacak iş değil ! Bütün bunların yanında Selec bedava kalıyor.Tabi ki,bunlar benim yorumum.Kesinlikle doğruluğu kanıtlanmamış.Karar , yatırımcının..

3.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Sayın Yarımada, ben de ilaç firmalarında tanıdığım bazı arkadaşlarımla konuştum; işlerin çok iyi gittiğini söylediler.Ayrıca, şirketimize (Selec) telefon edip tanımadığım üst düzey yöneticilerle konuştum ;hatta daha sonra da şirketin hisse senetleriyle ilgili yine üst düzey yönetici bir hanımefendi bana işlerinin iyi olduğuna anlattı.Bu arada dediğim gibi tanıdığım muhasebe bölümünde çalışan arkadaşım da ,işlerinin çok yoğun olduğunu , yeni elemanlar alındığını anlattı...Açıkçası önümüzdeki aylarda , buna yılsonu da diyebiliriz,işlerin dünya da ve Türkiye de iyi gitmeyeceğini tahmin ediyoruz.Fakat ,gıda ve ilaç sektörü tam tersi olarak büyüyeceğini çeşitli medya haberlerinde görüyoruz.Ayrıca, Selec ,tüm bu faktörlerin dışında çok ucuz kaldığını bilançoyu incelediğimde de görebiliyoruz.Ama, Türk borsası bir garip işliyor ! Uçak uçmuyor ama hissesi uçuyor, spor kulüpleri tam bir borç batağında ancak;hisseleri süper !.Yine borsa da işlem gören fakat şirketleri geçici olarak kapanan firmalar bile gayet güzel fiyatlardan işlem görüyor ! Olacak iş değil ! Bütün bunların yanında Selec bedava kalıyor.Tabi ki,bunlar benim yorumum.Kesinlikle doğruluğu kanıtlanmamış.Karar , yatırımcının..
    Walla ben ilaç tüketiminin düştüğünü düşünüyorum. Hiçbir şirket aradığınızda işler kötü demez. Oturduğum sitede 4-5 tane eczacı var. Onlarla görüştüğümde de satışların düştüğünü kronik hastaları arayarak raporlarının uzatıldığını söylüyoruz dediler. Bu şekilde telafi etmeye çalışıyorlarmış. Mesela kendime bakarsam da normalde Mart-Nisan ayında çocuklar için 2-3 kere ilaç alırdım bu sene almadım. Evde kalınca soğuk algınlığı vs. olmuyor. Oram buram ağrıyor diye insanlar hastanelere gitmeyi bıraktı.

Ama tabi ki bilançolar açıklanınca göreceğiz. İlk çeyrek değil ama ikinci çeyrek yansıması olacaktır. Selec önceden bilançosuna göre ucuzdu ama şu anda ucuz diyemiyorum. Üretim yapan bir firma olmadığı için hep düşük fiyatlanıyor. Önceki yorumlarım vardır burda.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Walla ben ilaç tüketiminin düştüğünü düşünüyorum. Hiçbir şirket aradığınızda işler kötü demez. Oturduğum sitede 4-5 tane eczacı var. Onlarla görüştüğümde de satışların düştüğünü kronik hastaları arayarak raporlarının uzatıldığını söylüyoruz dediler. Bu şekilde telafi etmeye çalışıyorlarmış. Mesela kendime bakarsam da normalde Mart-Nisan ayında çocuklar için 2-3 kere ilaç alırdım bu sene almadım. Evde kalınca soğuk algınlığı vs. olmuyor. Oram buram ağrıyor diye insanlar hastanelere gitmeyi bıraktı.

Ama tabi ki bilançolar açıklanınca göreceğiz. İlk çeyrek değil ama ikinci çeyrek yansıması olacaktır. Selec önceden bilançosuna göre ucuzdu ama şu anda ucuz diyemiyorum. Üretim yapan bir firma olmadığı için hep düşük fiyatlanıyor. Önceki yorumlarım vardır burda.
    Ben sağlık sektörün tam göbeğindeyim ve şunu net söyleyeyim kronik hasta ilaç tüketimi arttı ama nıtmal hasta sayısı çok düştü özel hastanelerin çoğu yüzde 40 lara düştü hasta sayısı bu yüzden bu konuda çok beklenti yüklemeyin
    ytd deli saçmasıdır

5. Selec kötü demşyorum bendede var ama şu süreçte diğer dönemlere göre çok ciddi kar yaptığını düşünmüyorum
    ytd deli saçmasıdır

6. mal koktukça sinekler doluyor,kokuyu yayanda suç..ğöm bakalım kimse geliyomu totoş..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. İlaç sirkülasyonunun azaldığını bende bir eczaneden duydum.Ancak diğer sektörler çok ciro kaybederken bu belki başabaş gelecek.ilerisi açık.Ama firma kapalı kutu.Algi yaratmıyor.sanki borsada ne olursa olsun havasında.

8. Özellikle rtabl bilancosunu takip edecegim bakalim kar patlamasi olacak mi...bence kar patlamasi olmayacak ama hisse birilerinin elinde patlayacagi kesin......bu isler sadece bilanco ile olmuyor kar ile olmuyor....ortami iyi degerlendiremediler.....sanirim yeterince mal olmadigindan gucsuz kaldi spek...

Sayfa 133/346 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •