Temel analizci bir arkadaş
Kartonsan üç aylık ne kadar kâr açıklarsa
Şu anki gördüğü fitatı hak eder
Hesaplayabilirlermi acaba.
Merak ediyorum.bu fiyatın temel ol larak
Bilanço ederi nedir
Sayın turkuaz ben hiç anlamam ama bu işlerden anlayan bir arkadaş ile görüşmemizde fiyat o zaman 431 idi o bana bu karda edeceği fiyat 147 diye hesaplamıştı..dediğim gibi ben hiç anlamam yani o zaman şimdiki karın 3 katı oluyor...
Hiç birşey bilmiyorsanız bakkal hesabını kullanın😊sermayesi kadar kar getirirse 10 lira derler eskiler vurun şimdi en son karı sermayeye 😂 tabi benim hesap 12 aylıkta
Sn. Ric, profesörlüğünüz hangi branşta?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Kartondan bilançolarını net tahmin edebilmek çok zordur. Girdisi hurda kağıt olduğu için net kara etkisi büyüktür bu fiyatların. Şuan tüm ambalaj üreticilerin hurda kağıt fiyatlarındaki artış nedeniyle ürünlerine zam yapıyorlar. Karton fiyatlarındaki artışa göre bu yıl geçen yıl ile birebir aynı miktarı satsa bile cirosunun %25 artması olasıdır.
Öte yandan kurdan dolayı bu yıl ekstra 10 milyon tl kur karı yazabilir.
Karton fk olarak 15 lerde şuara. Fk nın borsa ortalamasının üzerinde olmasının nedeni kartonsanın dolaşımdaki hisse sayısının az olmasıdır. Bu düşüklük yukarı yönde de aşağı yöndede sert hareketlere neden olabilmektedir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri