Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 192/1014 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Birincisi, buraya gelmiş hırsızlıkla arsa/ev sahibi olanları bir de mağdur olarak göstermeye çalışıyorsun, haliyle herkes zıvanadan çıkıyor. Ona rağmen burada yazdığına cevap olarak atılan hic bir mesajda hakaret unsuru taşıyan bir cümle dahi yoktu. Ikincisi, gecekondu yapıp sonra tapusunu alıp en sonunda 3-4 katına satıyorlar ama zengin olmadılar diyorsun. Adamlar aleni bir şekilde hakları olmayan kazançlar elde etmişler işte daha ne olsun.

Ikinci olarak ise lafı çarpıtıyorsun. Burada kimse tapulu, hukuk yoluyla mal mülk edinmiş insanlara tepki göstermiyor. Sözünü ettiğin komşunun yaptıgı doğru olan ve bizlerin de yapmaya calıştığı zaten, diğer turlusu hırsızlık.

Senin mahallen neresi durumlar nedir bilmiyorum ama sen yada ailen zamanında tapusuz yere çökmusseniz bogaz sırtlarına konanlardan bir farkınız yok çünkü Az da çalsan çok da çalsan hırsızsındır.
    Şahıstan satın aldık. Şimdi mutlu oldunuz mu?
    Burada kimin neye tepki gösterdiğinin farkındayım.
    Halen dağ başı olmaya devam eden değersiz yerlere de kimse tepki göstermiyor. Tepki gösterilen yerler rantı fazla olan yerler. İşte hazımsızlık ve kıskançlık bu ince ayrıntıda gizli.
    Oysa ki rant 2000-2010 arası alınan her emlakta var, gecekonduya has bir şey değil.
    Ama insanların gözündeki imaj malesef dikkat çekmeye çalışan gazete manşetleri gibi "gecekondu yapanlar zengin oldu".

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Doğuda da kaçak elektrik kullanmasalar birileri o elektrigi kullanacak...
    Yada sen ben emniyet şeridini kullanmasam bi başkası kullanacak...
    Öyle ise kullanalım gitsin....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynı şey değil.
    Sonradan parası ödenen bir şeyi, parası hiç ödenmeyen kaçak elektrikle karşılaştırmak, ya anlayış kıtlığıdır, ya da kötü niyet.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2. Olay markette çikolatayı yiyip, kasadan ambalajını geçirmeye benziyor.

Benim hoş bulduğum bir olay değil, kendim de yapmam ama yapana da niye yaptın demem. Karnı acıkmış yemiş işte, parasını da ödemiş...

3. Amma uzadı konu...Neyi savunuyor arkadaş anladık, bu kafa toplumun %70-80 inde geçerli...yapacak bir şey yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Efendim cumleten gecmis olsun

ithal araçlara %10 toki vergisi eklenmesi

http://m.borsagundem.com/anlik-borsa...20170601072644

buna göre, güney afrika'dan ithal edilen ve silindir hacmi 1500 cm3'ü geçen fakat 1600 cm3'ü geçmeyen araçlar için ek %10 toki vergisi alınacak. bu %10'luk ek vergi toki fonuna aktarılacak.
    Bu kapsama giren sadece Mercedes'in C Serisi varmış...
    Ferit'in Passat ve Audilere gün doğdu... 😂😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    ....
    Aynı şey değil.
    Sonradan parası ödenen bir şeyi, parası hiç ödenmeyen kaçak elektrikle karşılaştırmak, ya anlayış kıtlığıdır, ya da kötü niyet.
    Bu dediginizin "adil ve mantıklı" olduğunu düşünüyorsanız teklifimi kabul edersiniz...
    Teklifim şu. Siz evinizi bana veriyorsunuz. 20 sene ben istediğim gibi kullanıyorum. 20 sene sonunds o günkü fiyatı neyse %10 fazlasını verip satın alıyorum...
    Var mısınız?

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Olay markette çikolatayı yiyip, kasadan ambalajını geçirmeye benziyor.

Benim hoş bulduğum bir olay değil, kendim de yapmam ama yapana da niye yaptın demem. Karnı acıkmış yemiş işte, parasını da ödemiş...
    Yanlış benzetme.
    Olay adamın arabasını gasbedip yıllarca kullanıp yakalanınca o anki degerinden ve belki daha düşük değerden bana sat demeye benziyor...

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Amma uzadı konu...Neyi savunuyor arkadaş anladık, bu kafa toplumun %70-80 inde geçerli...yapacak bir şey yok.
    Devletin malı deniz...

8. tepav'ın enteresan bir çalışması: iso1000- sanayi üretiminde ilk 1000 şirket listelerinde 1997- 2014 arasında iller bazında değişim.. istanbul'dan 161 firma listeden düşmüş, izmir'deki firmalardan 44 azalış var, ve anadolu'nun muhtelif kentlerinden firmalar listeye dahil olmuş.. listeye yeni sanayi şirketi sokan başlıca iller kocaeli, gaziantep, bursa, maraş, kayseri, hatay, samsun, manisa..

evet, sanayi üretimi istanbul tekelinden kopuyor ve anadolu'ya yayılıyor.. durum bu..

Sayfa 192/1014 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •