Originally Posted by
apa
Erhan bey ne kadar olduğu önemli değil hesaplanır fakat ben eksikmi anlatıyorum sizin temettü veren şirketleri değerlendirmeleriniz,temettü ye bakış açınız ve yatırım mantığınız benim bakış acımla uyuşmuyor..temettü olmazsa olmazı bu işin
SM-N9000Q cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mesele temettü hisse alın veya almayın meselesı değil.
2012 de İş yatırım alan bırı 30 bin TL sini 155 bin yapmışmıdır yapamamışmıdır meselesı.
Biz bunu tartısıyoruz bunu konusuyoruz.
Benim veya bir baskasının azından temettü hissesi almayın ben temettüye söyle böyle bakıyorum veya baska bir şekilde bir anlatım cıktımı cıkmadı.
Biri cıktı dediki tememettü verimliliğine bakarak yatırım yaptıgımda İş yattan param şu kadar katlamıs dedi.
Bakın sadece bunu dedi. hayır kardesım hesabın yanlıs dogrusu 2012 de yatırım yapan bırının parası bugun %100 aldıgı temettü ile lot arttırmasına rağmen dedim.
BİTTİ GİTTİ TEMETTÜYE BAKIŞMIŞ CIKISMIS KOTUYMUS IYIYMIS BUNUNLA ILGILI TEK BIR KELAMIMI OLDU MU ? OLMADI eeee
KONUMUZ BU TEMETTÜYE BAKIŞ ACIMIZ DEGIL.
DOĞRUYU ANLATTA İSTERSEN TEMETTÜ DİYE YERİ GÖĞÜ YIK AMA BİLMEYEN BIRINE OGRENMEK ISTEYEN BIRINE İŞ YATIRIM ALIRSAN 30 BİN TLLIK BUGUN 155 BİN TL OLDU DEME CUNKU DOGRU DEGIL. BENIM MESELEM BU Bunu Ben DEGIL ASLINDA SIZIN DEMENIZ LAZIM
DUR ARKADAS İŞ YATTA OYLE OLMAMIS DIYE DOGRU ANLATMANIZ LAZIMKEN. BASKA KONULARA GIRIYORSUNUZ HIC SES ETMIYORSUNUZ.
TEMETTÜYE BAKIŞ ACISI MESELESI DIGER BASLIKLA ALAKALI KONULAR. BİRİ BİRŞEY SORMUŞ BENDE YOK OYLE DEGIL BOYLE DEMISIM NE VAR BUNDA YLANMI SOYLMISIM YADA SIZE TERS BIRSEYMI SOYLEMISIM YADA BASKA BIRSEYMI YAPTIM NE YAPTIM BEN.
NEDEN BU SUSKUNLUK NEDEN HER SEFERINDE BENIM MUDAHLEM GEREKIYOR NIYE KIMSE DUR YA USTAD NAPTIN SEN IS YATTA NASIL 155 BINI BULDUN DIYE SORMAZMI YA
PES
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri