Sayfa 31/1001 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sanmam ya...iyice suyu çıkar işin...durmadan ekonomi yönetimini MB başkanını değiştir falan...itibar yerle bir olur iyice...

olmaz bence...

Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Bugünkü faiz kararından sonra görevden alma iddiaları varmış ama ben çok ihtimal vermiyorum

Twitter’da Songür Ulus’un akşam saatlerinde paylaştığı bir söylenti var, ben çok ihtimal vermiyorum ama eğer gerçekleşirse muhtemelen taş üstünde taş kalmaz
    bu şişko domates,yüklü miktar short açtıgını söglemişti,pendikte küçük bir bürosu var sokak arası sapa bir yerde,yat yada tekne tamiratı falan yapan bir esnaftı,1-2 yıldır ortalıkta 800 kontrat short açtım diye tweetleri var, bayagı zararda kaale alınacak biri degil ama takipçilerini etkilemeye çalışıyor...

Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    bu şişko domates,yüklü miktar short açtıgını söglemişti,pendikte küçük bir bürosu var sokak arası sapa bir yerde,yat yada tekne tamiratı falan yapan bir esnaftı,1-2 yıldır ortalıkta 800 kontrat short açtım diye tweetleri var, bayagı zararda kaale alınacak biri degil ama takipçilerini etkilemeye çalışıyor...
    15 milyon usd nakitle nasıl zarar oluyor??

4.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    Nisan ayında batacak o zaman

Bugünkü faiz kararından sonra görevden alma iddiaları varmış ama ben çok ihtimal vermiyorum
    Yemwyin iyi polis kötü polis danışıklı dövüş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    15 milyon usd nakitle nasıl zarar oluyor??
    ne 15 milyon doları anlamadım

rte den izinsiz nefes alan mı varmış ki görevden alsın, ağbalın etinden sütünden biraz daha faydalansın öyle alır bence.
    men dakka dukka

8.  Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    ne olup ne bitiyor pes dayı.. pes ettik bu ne yav...
    Mehmet abi aslında komple sistemi çökertmeye oynamak ilazım, yavaş yavaş dibini oya oya, yoksa hem aklımızı hem paramızı alırlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 31/1001 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •