Renaissance Capital, enerji sektöründeki 3 Türk şirketi için tavsiye ve fiyat hedefi başlattı
Renaissance Capital, 12 Nisan tarihli raporunda;
Aksa Enerji için 14.6 TL hedef fiyat ve 'tut' tavsiyesi
Akenerji için 1.37 TL hedef fiyat ve 'sat' tavsiyesi
Enerjisa için 15.0 TL hedef fiyat ve 'al' tavsiyesi
belirledi.
Bugünkü pandemi kapanma kaynaklı gelebilecek haberlerden sonra güniçi yaşananları görünce son genelkurda konuştuğumuz sayın Nişli nin cümleleri geldi aklıma sormuştum pandemi şirket olarak bizi etkiledimi diye kesinlikle demişti hatta 2019 rakamlarına göre üretim artışı bile var demişti... Yeter ki şirkete niye yatırım yaptığımızı bilelim. Sabırla beklemek gerisi yalan.
Şirkete yatirim yapmak ayri. Ama bir kişi veya birkaç kişinin insafina bırakılmış bir yatirimci grubu var bu hissede. İster 5 yaparim ister 50 yaparim havasi var adamda. Keşke yatirimcisini koruyan bir yönetim olsaydı.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
https://www.youtube.com/watch?v=VhuCjh3jkfs
Hayırlı olsun Şirketimize Libya...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vay bee. Hiç beklentim yoktu. Yeni mottomuz heralde "Dünya'ya enerji sağlamak" olacak
. Kaçıncı ülke oldu bu yahu? 7 mi? 8 mi ? Şimdi nasıl diyeceğiz genel kurulda; "hani bize temettü?" diye ?. Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri