Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    zamanında deniz gezmişe sövenler onun fkö saflarında israile karşı çarpıştığını bilmeler o Türkiyede 6.filoya abd askerlerine israil politikalarına karşı go gome diye bağırıken mahir çayanlar israil büyükelçisini kaçırırken onlara vatan haini diyenler bugün hem bop a liderlik yapma hevesindeler hemde israil karşıtı politika izlediklerini söylüyorlar. aslında olay hamas denen ve fkö düşmanı arap sermayesi destekli gurubun ortaya çımasıyla farklı yöne evrildi. araplar ve bizim islami kesimler solcu devrimci gördükleri yaser arafatı sırtından vurup 2 flistin devleti kurulmasına neden olan şeriatçı gurubu desteklediler. neyse konu uzun ve hassas ayrı bi basşlık açıp tartışmak lazım. bizi çöllerde arkadan vuranları daha geçen yıl yine bizi arkadan vuranları savunup savunmamız gerekip gerekmediğini sorgulamak lazım
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    zamanında deniz gezmişe sövenler onun fkö saflarında israile karşı çarpıştığını bilmeler o Türkiyede 6.filoya abd askerlerine israil politikalarına karşı go gome diye bağırıken mahir çayanlar israil büyükelçisini kaçırırken onlara vatan haini diyenler bugün hem bop a liderlik yapma hevesindeler hemde israil karşıtı politika izlediklerini söylüyorlar. aslında olay hamas denen ve fkö düşmanı arap sermayesi destekli gurubun ortaya çımasıyla farklı yöne evrildi. araplar ve bizim islami kesimler solcu devrimci gördükleri yaser arafatı sırtından vurup 2 flistin devleti kurulmasına neden olan şeriatçı gurubu desteklediler. neyse konu uzun ve hassas ayrı bi basşlık açıp tartışmak lazım. bizi çöllerde arkadan vuranları daha geçen yıl yine bizi arkadan vuranları savunup savunmamız gerekip gerekmediğini sorgulamak lazım
    gerici emperyalıst uşağı arap yöneticiileriyle mazlum ve mağdur halkları ayırın lütfen

Alıntı Originally Posted by haytalı Yazıyı Oku
    gerici emperyalıst uşağı arap yöneticiileriyle mazlum ve mağdur halkları ayırın lütfen
    Onlarda seçimle geliyorlar.
    Onlarıda seçen ben değilim. Bombalarla inleyen zulüm gören çoluk çocuğu ölen halklar seçiyor
    Şimon perezi tbmm de konuşturup alkışladığımızda çok eski zamanlar değildir.
    Son düzenleme : ayhan53; 12-05-2021 saat: 03:57.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by haytalı Yazıyı Oku
    Bak buna katılıyorum.

Kötülediğim hiç bir halk olmadı. ibraniler yani israiloğulları hariç. Onuda çözmeye çalışıyorum.

Benim eleştirdiğim ve kendi çapımda yanlışlarını söylediğim sürü yönetenler. Siyasetçiler, medya, medya ünlüleri. Halk sadece piyon, nereye sürersen oraya gider. Sürü başı Atatürk, Gandhi gibi yi insansa iyi yöne gider, sürü başı hitler, bush, sarkozy, paşinyan, apo gibi ise kötü yöne gider.

---

corbaciyan'in ucuz bu yazısını kaale almadım.

.
    Son düzenleme : alicemal; 12-05-2021 saat: 09:58.

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Bak buna katılıyorum.

Kötülediğim hiç bir halk olmadı. ibraniler yani israiloğulları hariç. Onuda çözmeye çalışıyorum.
    Bizim toplum yapımız nasılsa onlarında büyük ölçüde aynı.Belirgin bir fark kadınların daha dominant olması. Biat kültürü bizden daha fazla oturmuş durumda, mesela vatandaş ne kadar laik olursa olsun haham efendinin fetvasına karşı çıkamıyor. Ve elbette binlerce yıldır taşıdıkları hastalıklı düşünce, üstün ırk olmaları, bizde ırkçılık daha çok yeni sayılır. Olan biten herşey aynı şekilde işliyor yani, çözülmeyecek birşey değil.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bizim toplum yapımız nasılsa onlarında büyük ölçüde aynı.Belirgin bir fark kadınların daha dominant olması. Biat kültürü bizden daha fazla oturmuş durumda, mesela vatandaş ne kadar laik olursa olsun haham efendinin fetvasına karşı çıkamıyor. Ve elbette binlerce yıldır taşıdıkları hastalıklı düşünce, üstün ırk olmaları, bizde ırkçılık daha çok yeni sayılır. Olan biten herşey aynı şekilde işliyor yani, çözülmeyecek birşey değil.
    Bunlar tamam, dediğin gibi genel konularda bunlarda diğer toplumlara benzer.

Çözemediğim kısım, diğer toplumlardan farklı gördüğüm yönleri. Dediğin gibi ibranilerin kendilerini diğer tüm soylardan üstün görmeleri. Bunu hz. Musa nın vermiş olma ihtimali yüksek olan gaza bağlıyorum. Köle milleti normala döndürmek için "siz üstünsünüz" diye gaz vermiş olabilir, gazıda açık unutmuş olabilir.

Kendilerini üstün gören bu soy da(ibrani soyu), ilkel gördükleri diğer soylarla karışmak istememiş olabilir. Atatürk'de bize "asil kanlısınız" diye ezberletti ama hâlâ diğer ülkelere birbirimizi satıyoruz. İçimizde sömürülmemize bilinçli aracılık eden maaşlı uşaklar tonla.

ibraniler bunu yapmıyorlar, beyinleri nasıl değişmişse, dünyadaki tüm diğer soyları topluca sömürmeye öldürmeye çalışıyorlar.

Birde vahşi yönleri. Savaşlar çıkarıp diğer insanları topluca yüzyıllardır katletmeleri, seyreltilmiş uranyum bombaları atarak iran ve ırak toplumlarının soylarını kurutmaya çalışmalarıı, kısır tohumlarla dünyayı açlıkla diz çöktürme niyetleri, tüm Çin halkına bedava uyuşturucu dağıtarak onların soylarını bitirmeye çalışmaları filan.

Bu vahşi tarafları çok korkunç. Her soy içinde %10 filan vahşi hayvan çıkar, bundan daha beterini yaparda, bunlar topluca bu vahşiliğin içinde gibi. Sanki tüm ibraniler olarak hepsi vahşi gibi. Netçede siyonistlerde bunların içinden çıkma.

Görüntüde ise süperler, medeni, zeki, ilkeli, ahlâklı filan. Ama karanlıkta birleşip vampir voltran oluyorlar. ibrani, hergün senle gülüşüp hoş sohbet ederken, 3 gün sonra bakmışsın geceleri ibraniler toplanmış senin ve ailenin kuyusunu kazmışlar, evinin tarlanın tapusu adamın üzerinde, karın kızın oğlun bunların evinde hizmetçi olmuş.

Özellikle bunun için çaba sarfediyorlar. Her kes mutlu olsun gibi insana ait düşünceler yok. Hayvana ait "ben üstünüm" düşüncesi var ama görüntüde en insan bunlar. Kişisel olarak tanısan Komşu olarak istersin, başkasını istemezsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •