Yahu,Bu ( AKP.) Adaleti Kaldırma Partisi'nin Kuruluş amacı ve hedefi TÜRKİYE Cumhuriyeti'ni Kuranlardan,onların izinden gidenlerden, ÖÇ/İNTİKAM almak değilmiydi.?.
Yer altının Talan edilmesi de,Yer üstünün Yakılması da bunların zerre umurunda değil..
Ulen,Ekonomisi İflas etmiş,Batık dediğiniz,Küçümsediğiniz Yunanistana,Teknik Malzemelerine,Uçaklarına vesaire bir bakın,Bir de Kendinize bakın..İnsan olan kişi,Utanır beee..
Haa.Bu arada Osuruk gazı ile çalışan,Uçan Taksi yapacaklarını anlatan Teknoloji-Sanayi Bakanını gören ,bilen var mı,nerede acaba...??.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yalanlara ve İnkara devam.
Hamaset deyipde geçemiyorum artık.
Galiba bizi abd yönetiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
KİTAP YAKIYORDUK, BİR ANDA ALEV ÇOĞALDI, KAÇTIK’
Alevlerin başladığı noktaya yakın yerde evleri bulunanlar, yangını komşu çocuklarının çıkardığını öne sürdü. Bunun üzerine Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, 10 yaşlarında 2 çocuğun pedagog eşliğinde ifadelerini aldı. Çocukların, “Kitap yakıyorduk. Bir anda alev çoğaldı. Kola şişesine su doldurup söndürmek istedik. Sönmedi. Biz de kaçtık.” dediği öğrenildi.
https://www.borsagundem.com/haber/ma...-cikti/1589446
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bütün gün kırmızı olan borsanın kapalıda yeşile geçmesi neyin nesidir ?![]()
Bloombergte işin püf noktası ,orada papağanlar herşeyi biliyor,acep ellerinde hisse varmı ?,olsaydı böyle bol keseden atmazlardı,Üstelik dışarı kırmızıdayken,zaten borsada yabancı kalmamış herşey yerlinin elinde,onlarda devamlı zart,zurt hareketler yapıyor...En iyisi benim gibi hisse bazlı takıl,çok düşenlere konakla elbet ileride hareket yapar,tepe yapanlarada yaklaşma![]()
Yer İmleri