Sayfa 449/603 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Bu senenin en büyük süprizi TR'de. Şu an yurtiçinde altın çağımızı yaşıyoruz rahat olun. Gürcistan da 300MW elektriği ucuza alıp bizim pahalı piyasada okutuyoruz. Allah nazardan saklasın . En pahalıya elektrik ürettiğimiz ANTALYA'da(urfa'yı gözardı ediyorum) bile maliyetimiz 490-500TL. Ama PTF'ler şu an 800TL üzeri. Yani 40%'a yakın marj. Göynük desen 50%'ye yakın marj(devlete sattığımız elektrik 480-490TL). Aman aman aman... 300mw güristandan al 150mw ırak a ver. İyice tacir olduk .
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

2.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Bu senenin en büyük süprizi TR'de. Şu an yurtiçinde altın çağımızı yaşıyoruz rahat olun. Gürcistan da 300MW elektriği ucuza alıp bizim pahalı piyasada okutuyoruz. Allah nazardan saklasın . En pahalıya elektrik ürettiğimiz ANTALYA'da(urfa'yı gözardı ediyorum) bile maliyetimiz 490-500TL. Ama PTF'ler şu an 800TL üzeri. Yani 40%'a yakın marj. Göynük desen 50%'ye yakın marj(devlete sattığımız elektrik 480-490TL). Aman aman aman... 300mw güristandan al 150mw ırak a ver. İyice tacir olduk .
    Kaliteli operasyonlar Maşallah nazar değmesin 🙂

3. Dun aksen yoneticileri angolada diye haber vardi Bugun c.baskani angolaya gidiyormus.benim basim dondu artik bu haber akisindan.demokratik olmayan kongo isi noldu devreye girecekti orasi da muallak.

Yatirim tavsiyesi degildir.

4. Yok sn. Lamuerte 1 ay önceki haber o. CB Nijerya ya gidiyor diye biliyorum ben. Ama belki bir afrika turu yapacaktır..
     Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    Dun aksen yoneticileri angolada diye haber vardi Bugun c.baskani angolaya gidiyormus.benim basim dondu artik bu haber akisindan.demokratik olmayan kongo isi noldu devreye girecekti orasi da muallak.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

5. Gürcistan gerçekten şapkadan tavşan oldu . İnşallah devam eder her ay... Faiz parası . Rödovans olayını da eleştiriyordum çünkü piyasadan daha pahalıya geliyordu ama şimdi piyasanın yarısına denk geliyordur fiyatı diye tahmin ediyorum . Çok karlı yatırım gözüküyor şu an . YTD..
     Alıntı Originally Posted by Baturalpi Yazıyı Oku
    Kaliteli operasyonlar Maşallah nazar değmesin [emoji846]

6.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Yok sn. Lamuerte 1 ay önceki haber o. CB Nijerya ya gidiyor diye biliyorum ben. Ama belki bir afrika turu yapacaktır..

Angola nijerya ve togo ya gidecekmis hocam.

7. Hepsi potansiyel bizim için . Şimdi heyecan yaptım .
     Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    Angola nijerya ve togo ya gidecekmis hocam.

8. Bu arada doğalgazda kurdan dolayı zaten 5% zam gelecektir. Ek olarak 5-10 daha gelebilir diye düşünüyorum. Zira bu kar marjı (300TL) çok fahiş . Biz antalya da 20-30 TL lik marja alışmıştık yıllardır.. Ay sonuna bakalım görelim.

Sayfa 449/603 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •