Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 17 Aralık'ta yaptığı beşinci doğrudan döviz satışı müdahalesinin büyüklüğünün 2,12 milyar dolar olduğunu duyurdu.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 17 Aralık'ta yaptığı beşinci doğrudan döviz satışı müdahalesinin büyüklüğünün 2,12 milyar dolar olduğunu duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kazakistan devlet başkanı; Anayasal düzen yeniden sağlandı, dedi.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Bu gece yarısından itibaren motorine 94 kuruş, benzine ise 63 kuruş zam bekleniyor.
Katılıyorum, benzer tahmin yapayım.
2035'de mayyip isimli devlet başkanımız o köprüyü ihale ile mengiz isimli bir "iş adamı"na verir. Yine o köprüden bir çuval para ile geçilir. İhalede alınan para ise diğer otoyol, köprü, tünel ve şehir hastanelerinin yıllık ödemesi için kullanılır.
Sade vatandaşın sevineceği bir şey yok. Şekerli vatandaşlar hep tatlı.
İç açıcı yazı oldu. [emoji1]![]()
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri