Originally Posted by
thron
biz de aynı şeyi söylüyoruz ama bu şekilde olmayacağını hep beraber göreceğiz.
bir de EYT konusu var zaten primini ödeyip, emekli maaşını alamayan; onların primleri gasp edilip ancak asgari ücretin yarısı emekli maaşı olarak ödenebiliyor şu an (2500 TL)
onların da hak ettikleri maaşı aldığını düşünün (ilk seçimlerde çok olası) bir posta daha emekli maaşlarında düşüş, asgari ücretin üçte birine inen emekli maaşı
e birilerinden tekrar çalınıp eski yerine getirilmesi lazım seçimlerde oy almak için kimden çalınacağını tahmin etmek hiç zor olmasa gerek.
beyaz yaka ya BES yaptırsaydın al sana asgari ücret denecek, zira beyaz yakanın oy tercihi ideolojiktir oyunu satmayacağı bilinir.
Kardeş sen bir tahmin yapıyorsun..Bu iş bir yerde patlar diyorsun. Üstüne primi yüksek ödeyenden çalıp diğerlerine verecekler diyorsun.
Ben de diyorum ki yasal olarak dediğini yapamazlar. İşin kuralı belli yöntemi belli. Ne yapabileceklerini de yukarıda belirttim.
Somut örnek vermen lazım..Ama hikaye anlatıyorsun sürekli.
Not: Şu an gayet güzel emekli maaşları alan pek çok arkadaşım var. Eğer eyt liysen sen de uygulamadan gir bak ne kadar alacağını.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri