Sayfa 276/1195 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Peki sen koy. Ben koyunca kiziyor commieler.
    Espri anlayislarini ben begendim. Ama bu sarki haric cok kotu muzik zevkleri var. Beynimi yediler killerde.

Orclar calilarin arkasinda corba icecek,
    corbayi isitacak var.

Dogu'dan okuzler kalkip geldik,
    okuzlerin cobani var.

Rus polisi katilleri ariyor,
    faili mechul davalarin sorumlusu var.

Muahahaha.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,063
    IMF Başkanı: 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en büyük sınavla karşı karşıyayız
    Davos'ta konuşan IMF Başkanı Kristalina Georgieva, küresel ekonominin İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük sınavıyla karşı karşıya olduğunu ileri sürdü.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...yayiz-7150969/

Onlar bunu böyle düşünüyorsa biz ne yapalım,herşeyi yeyip bitirmiş bir iktidar mevcut başımızda,1929 krizinde başta Atatürk vardı ülke güllük gülüstanlıktı onun sayesinde,şimdi o yok ona hakaret edenler mevcut

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,063
    Dötü sıkışanlar bedelliye gidiyor,peşi malum hüsran,peşi para cebe atıldıktan sonra deniliyor,Kalkınma Bankasıda gitti,bu banka varlık fonunda,zamanında 3.5 tl iken 70 gösterdiler,bedelli sonu 20 altına inmemesi lazımdı şu sıralar 13 cıvarında,üstelik bunu yapan hökömet,demekki oda milleti sövüşleme peşinde kasada para olmadığından

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,063
    ERDOĞAN'A BU ARALAR DİKKAT EDİN! ESKİ DEVLET BAKANI SERT KONUŞTU! "TÜRK MİLLETİ BUNU ANLAMALI!"

https://www.youtube.com/watch?v=VUXdh2x50C4

SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada geniş kesimlere ulaşan şarkının sözleri şu şekilde:

Bir yanım Suriyeli, bir yanım Afgan,

Mahallede bir tek ben kaldım safkan,

Geççek Geççek diye çıldırdı Tarkan,

İstiklal Caddesi sanki Pakistan,

Sınırları bir açtın, tüm dünya geldi,

Antalya'daki evleri hep Ruslar aldı,

İki bin liraya kira mı kaldı,

Gayri çadırlarda bulursun bizi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...an-544887h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Veto edilecek mi edilmeyecek mi? Bu istenilenler yapilabilecek birsey degil gibi.

Hakliyiz ama maalesef Ukranya'dan kazanimlarimiz da bosa gitti.

Tam batinin gozune giriyorduk...

Simdi gozune giriyoruz. Icine ettik partinin.

7. Bu işler böyle, al gülüm ver gülüm...

Daha düne kadar Bayraktar'a ambargo koyuyorlardı, atıp tutuyorlardı, şimdi şarkılar yazılıyor methiyeler düzülüyor AB de.

Almanya 300 tane Leopard tankı sattı, Suriye'de YPG+IŞİD e karşı kullanıyoruz diye parçalarına ambargo koydu, müttefikimiz bu bizim.

ABD de ile Suriye'de gerildik, hemen seri halde Yunanistan' a 7 tane üs açtı, gemiler dolusu Apache yığdı hepsine.

Yetmedi şimdi de Girit'e bir üs açıyor, tam Ege' nin güney ağzına..

ABD ambargosu malum, yeni daha taze.

F16 satışı parçaları konusu..

Baltık ülkelerinin savunma sanayine yönelik ambargoları...teröre verdikleri destek. PKK başka YPG başkaymış geçiniz, ABD senatosunda soruşturma esnasında bunların ikisinin de aynı örgüt olduğunu neden yardım yapıldığını soruyordu senatör düne kadar, karşısında generalin nutku tutuluyordu. Başka bir general bir TV programında ikisinin de aynı örgüt olduğunu açık açık kabul etti, hatta o bölgede görevli bir general.

Bu yaptırımlardan bazılarını kaldırmalılar, yok kaldırmayacaklarsa, Rusya'ya da Bayraktar satılır ne var yani madem bu iş bu raddeye geldi, yollar ordan bu yoklukta 6 milyar dolarlık petrolü yarı fiyattan biz de seri halde 1000 tane Bayraktar üretip yollarız burdan oraya.

Olmadı mı, İzmir'de NATO tesislerinin hemen yanı başına, bir tane de Rusya'ya üs veririz,

Girit adasındaki yeni kurulan ABD üssünün tam karşısına, Marmaris'ten de bir üs.

GKRY deki İngiliz üssünün tam karşısına da bir tane.

Yetmedi mi, 3-5 de taktik nükleer silah alırsak mazallah kayıt dışı, hani var ya İsrail'de var ama aslında yok gibi....tehlikeli yani bu işler, onu demeye getiriyorum.

Antalya'da ateşkes ilan edeceklerdi, bir anda Zelenski' ye suikast iddiaları dillendirildi, Johnson soluğu orda aldı, akıllı ol ölürsün mesajı verdiler, o da geri adım attı. Biden 30 milyar dolar verin bunlara dedi, senato ne 30 u 40 dedi, yolluyorlar şimdi. Adamları parayla 'bataklık' olmaya ikna ettiler netekim, yeter ki Rusya o bataklıkta boğulsun.

Veto meto traş...'meşaz' yani...bi karar verin ben sizin müttefikiniz miyim değil miyim neyim, bana ihtiyaç var mı, yok mu...turnusol kağıdı..

Zaten BOP' ta karıştırılma sırası bize geldiyse, tek seçenek kalıyor geriye, inşallah olmaz diyelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,063
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu işler böyle, al gülüm ver gülüm...

Daha düne kadar Bayraktar'a ambargo koyuyorlardı, atıp tutuyorlardı, şimdi şarkılar yazılıyor methiyeler düzülüyor AB de.

Almanya 300 tane Leopard tankı sattı, Suriye'de YPG+IŞİD e karşı kullanıyoruz diye parçalarına ambargo koydu, müttefikimiz bu bizim.

ABD de ile Suriye'de gerildik, hemen seri halde Yunanistan' a 7 tane üs açtı, gemiler dolusu Apache yığdı hepsine.

Yetmedi şimdi de Girit'e bir üs açıyor, tam Ege' nin güney ağzına..

ABD ambargosu malum, yeni daha taze.

F16 satışı parçaları konusu..

Baltık ülkelerinin savunma sanayine yönelik ambargoları...teröre verdikleri destek. PKK başka YPG başkaymış geçiniz, ABD senatosunda soruşturma esnasında bunların ikisinin de aynı örgüt olduğunu neden yardım yapıldığını soruyordu senatör düne kadar, karşısında generalin nutku tutuluyordu. Başka bir general bir TV programında ikisinin de aynı örgüt olduğunu açık açık kabul etti, hatta o bölgede görevli bir general.

Bu yaptırımlardan bazılarını kaldırmalılar, yok kaldırmayacaklarsa, Rusya'ya da Bayraktar satılır ne var yani madem bu iş bu raddeye geldi, yollar ordan bu yoklukta 6 milyar dolarlık petrolü yarı fiyattan biz de seri halde 1000 tane Bayraktar üretip yollarız burdan oraya.

Olmadı mı, İzmir'de NATO tesislerinin hemen yanı başına, bir tane de Rusya'ya üs veririz,

Girit adasındaki yeni kurulan ABD üssünün tam karşısına, Marmaris'ten de bir üs.

GKRY deki İngiliz üssünün tam karşısına da bir tane.

Yetmedi mi, 3-5 de taktik nükleer silah alırsak mazallah kayıt dışı, hani var ya İsrail'de var ama aslında yok gibi....tehlikeli yani bu işler, onu demeye getiriyorum.

Antalya'da ateşkes ilan edeceklerdi, bir anda Zelenski' ye suikast iddiaları dillendirildi, Johnson soluğu orda aldı, akıllı ol ölürsün mesajı verdiler, o da geri adım attı. Biden 30 milyar dolar verin bunlara dedi, senato ne 30 u 40 dedi, yolluyorlar şimdi. Adamları parayla 'bataklık' olmaya ikna ettiler netekim, yeter ki Rusya o bataklıkta boğulsun.

Veto meto traş...'meşaz' yani...bi karar verin ben sizin müttefikiniz miyim değil miyim neyim, bana ihtiyaç var mı, yok mu...turnusol kağıdı..

Zaten BOP' ta karıştırılma sırası bize geldiyse, tek seçenek kalıyor geriye, inşallah olmaz diyelim.
    Bizde Kıbrısı vermeye kalktık asrımızın lideri öncülüğünde,yunan adalarımızı aldı ses çıkartmadık,Dostum Esad oldu sonra tu kaka Esed,Mesut Barzani ile megri,megri,pkk ile açılım saçılım,İşid yaramaz çocuklar vs,en sonuncusuda Afkanistandan biz çekiliyoruz sen kal Türkiye...Eş bob olursan taviz verirsen olacağı budur,ne dedi Ethem Sancak,bizi iktidara ABD taşıdı

Sayfa 276/1195 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •